Den perfekta vita kavajen

Hej finingar. Jag älskar kavajer och äger flera stycken i olika färger, former och material. Något som varit riktigt svårt att hitta är den perfekta vita kavajen. Jag har gjort så många felköp och köpt vita kavajer i alldeles för rak modell, för kort modell och i material som blir skrynkligt direkt.

För någon vecka sedan köpte jag en vit kavaj som jag faktiskt känner är den perfekta vita kavajen för mig. Den kommer från H&M, är figursydd och något längre. Jag gillar den mycket! Jag tror min rosa kavaj är i exakt samma modell så jag får satsa på fler färger. Älskar när man hittar en modell av något man verkligen gillar och som passar och det finns flera färger att välja bland.

Denna look hade jag när jag och Anna fotade härom veckan, i Pildammsparken. Jag körde på en svart och vit look med min vita kavaj med svart linne under (båda från H&M), svarta kostymbyxor från Zara, liten väska / plånbok med guldkedja från Chanel och stora solglasögon från K. Cobler inköpta på Scorett. Jag gillar en enkel stilren look som man kan piffa upp med detaljer. Jag är riktigt nöjd med min Chanelväska som faktiskt är ett vintagefynd och egentligen ingen väska utan en plånbok som jag har monterat en guldkedja på så det blir som en väska. Ett bra tips!

Nu ska jag gå och köpa lite lunch. Trevlig torsdag fina läsare!

Följ:
Share:

Kommentera