Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Sneakers
Pullover
Linne
Klänning
Kjol
Kavaj
Pullover
Väska
Kofta
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Kappa
Byxor
Cape
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Knytblus
Kofta
T-shirt
Skjorta
Blus
Bag
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Linne
Slingbacks
Klänning
Klänning
Halsduk
Kostymbyxa
Byxor
Kjol
T-shirt
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Knytblus
Ankelboots
T-shirt
Skjorta
Klänning
Vit blus
Klänning
Kappa
Slipover
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Skjorta
Blus
Klänning
Blus
Tröja
Blus
Kjol
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kjol
Väska
Väska
Kjol
Pullover
Kofta
Kappa
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Klännning
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Kofta
Väska
Väska
Slacks
Väska
Skjorta
Basker
Byxor
Väska
Väska
Klännning
Kappa
Kappa
Jeans
Kavaj
Pälsjacka
Väst
Kavaj
Kofta
Linne
Kofta
Väska
T-shirt
Skinnkjol
T-shirt
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Pullover
Kavaj
28   181
39   302
38   423
36   398
55   441

Den perfekta vita kavajen

Hej finingar. Jag älskar kavajer och äger flera stycken i olika färger, former och material. Något som varit riktigt svårt att hitta är den perfekta vita kavajen. Jag har gjort så många felköp och köpt vita kavajer i alldeles för rak modell, för kort modell och i material som blir skrynkligt direkt.

För någon vecka sedan köpte jag en vit kavaj som jag faktiskt känner är den perfekta vita kavajen för mig. Den kommer från H&M, är figursydd och något längre. Jag gillar den mycket! Jag tror min rosa kavaj är i exakt samma modell så jag får satsa på fler färger. Älskar när man hittar en modell av något man verkligen gillar och som passar och det finns flera färger att välja bland.

Denna look hade jag när jag och Anna fotade härom veckan, i Pildammsparken. Jag körde på en svart och vit look med min vita kavaj med svart linne under (båda från H&M), svarta kostymbyxor från Zara, liten väska / plånbok med guldkedja från Chanel och stora solglasögon från K. Cobler inköpta på Scorett. Jag gillar en enkel stilren look som man kan piffa upp med detaljer. Jag är riktigt nöjd med min Chanelväska som faktiskt är ett vintagefynd och egentligen ingen väska utan en plånbok som jag har monterat en guldkedja på så det blir som en väska. Ett bra tips!

Nu ska jag gå och köpa lite lunch. Trevlig torsdag fina läsare!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?