SVERIGE ??⚽️

Hej fina ni. Idag flexade jag ut vid tretiden och mötte upp Carl vid Stortorget. Han tog med sin egen och min cykel så vi cyklade bort till Folkets Park för att se Sveriges match mot Schweiz. Vi trodde att vi var i god tid innan matchen men det var verkligen fullt med folk och vi hamnade i en lång kö! Kom in på området cirka tjugo minuter innan matchstart i alla fall och hittade en bra spot.

Man var ju så nervös genom hela matchen men shit så skönt när Sverige gjorde mål. Och vilken stämning, wow. Lyckorus. Sedan var det nervöst på slutet men alltså gud vad grymt att Sverige vann och att vi är vidare till kvartsfinal!

Efter matchen gick vi ut och firade och åt på restaurang. Mer om det imorgon. Carl tog även ett kvällsdopp på Ribban. Nu ser vi matchen mellan Colombia och England hemma i soffan. Vilken underbar tisdag. God natt fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera