Att bara ta det lugnt

Blogginlägg i samarbete med Hunkemöller

Hej fina ni. Som ni vet var vi i Stockholm nu från fredag till söndag och då bodde vi på Elite Hotel Stockholm Plaza. Det var så skönt att komma iväg lite och bo på hotell. Det känns verkligen lyxigt och vi hade även tid att ta det lugnt på morgnarna så vi kunde verkligen njuta av hotellvistelsen. Jag passade även på att inviga min nya morgonrock från Hunkemöller. Jag bara älskar den! Rosa och lite längre vilket jag gillar. Min andra morgonrock är i kort modell så det var perfekt att få en som är längre modell.

Jag älskar det här att vara hemma eller på hotell och bara glida runt i morgonrockar. Att liksom bara unna sig en hel dag och bara ta det lugnt, utan krav och måsten. Jag sover ju aldrig i nattkläder men gillar att ha nattlinne och morgonrock när jag kliver upp.

Vi är så himla nöjda med den här helgen. Fastän vårt flyg var försenat från Stockholm kände vi att det inte gjorde så mycket att vi skulle komma hem sent då vi hade mycket energi efter STockholmsvistelsen. Vi var hemma vid tolvtiden och la oss direkt. Nu har vi två jobbveckor kvar innan semester!

Hoppas ni får en fin måndag!

 


Följ:
Share:

Kommentera