47   271
2   138
24   239
26   260

Skansen i Stockholm

Hej fina. Imorse vaknade vi vid halv tio och åt frukost på hotellet med ett par vi lärde känna på bröllopet i lördags. Ett sådant sammanträffande att vi bodde på samma hotell! Efter att vi checkat ut vid tolvtiden strosade vi lite på stan och sedan mötte vi upp bästa Karin på Skansen! Jag har känt Karin sedan jag var typ 10 år gammal då vi gick i samma klass på mellanstadiet i Hudiksvall. Så kul att vi umgås fortfarande!

Det var många år sedan jag var på Skansen sist (när jag var barn) men det var supermysigt att kolla på djur och umgås. Vid femtiden mötte vi alla tre även upp Mina i Gamla Stan för middag. Även Mina har jag känt länge, sedan gymnasiet i Hudiksvall. Det var mycket trevligt att vi hann umgås alla fyra!

Nu sitter jag och Carl på Arlanda och väntar på ett försenat flyg. Är nog i Malmö vid tolvtiden inatt…

Tack Stockholm för denna gång. Trevlig kväll! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?