Annons: Shoppa min stil

Blus
Pullover
Kappa
Skjorta
Jeans
Basker
Kappa
Kavaj
T-shirt
Pullover
T-shirt
Byxor
T-shirt
Kappa
Kavaj
T-shirt
Kjol
Byxor
Linne
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Blus
Klänning
Väska
Skjorta
Slacks
Kofta
Klännning
Kofta
Sneakers
Klänning
Klänning
T-shirt
Vit blus
Bag
Halsduk
Väska
Cape
Slipover
Cardigan
Kofta
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kappa
Väska
Kjol
Kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Kavaj
T-shirt
Satinkjol
Kofta
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Skjorta
Slingbacks
Kavaj
Väst
Kjol
Väska
Kappa
Väska
Väska
Kostymbyxa
Knytblus
Klänning
Linne
Grå kavaj
Väska
Kofta
Blus
Kjol
Blus
Väska
Väska
Pullover
Skinnkjol
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Knytblus
Pullover
Kofta
Väska
Klännning
Klänning
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Linne
Kofta
Rosa kostymbyxor
Tröja
Ankelboots
Skjorta
Klänning
Pälsjacka
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kappa
16   241
37   377
61   459
39   383
38   432

Ovanligt för mig!

Hej finingar. Glad fredag! Idag blir det en heldag på kontoret och sedan ikväll åker jag och Carl till Stockholm! Vi ska på bröllop imorgon så vi tar en liten miniweekend i huvudstaden helt enkelt. Mysigt! Vi hittade ett trevligt prisvärt hotell som jag ska visa er sedan när vi kommit fram.

Vi bröllopsgäster kommer inte att vara med på själva vigseln men på den roligaste delen – bröllopsfesten! Det kommer att bli så kul! Alltså något som är helt ovanligt för att vara mig är att jag inte alls har bestämt vad jag ska ha på mig! Jag brukar alltid planera sådant långt innan och ganska ofta köpa något nytt när det är en sådan finare tillställning. Nu tar jag något från min befintliga garderob och jag står och väljer mellan tre-fyra klänningar. Hmm…

Ha en fin dag! Nedan en bild från min och Annas senaste photo shoot i Pildammsparken.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?