Fin hembelysning från COMP-LUX

Fin hembelysning från COMP-LUX – inlägg i samarbete med COMP-LUX

Hej fina. Hoppas att ni mår bra idag! På mina lunchraster brukar jag ju som ni vet passa på att blogga och ofta tipsa er om olika webbutiker och produkter. Idag tänkte jag tipsa om fin hembelysning från webbutiken COMP-LUX.

COMP-LUX erbjuder alla möjliga typer av belysning, allt från fordonsbelysning och fritidsbelysning till belysning för hus och hem. Allt man kan tänkas behöva inom belysning helt enkelt! Belysning kan göra så mycket för intrycket och stämningen i ett rum i hemmet så därför tycker jag att det är en så viktig sak att tänka på när man inreder.

Just nu har jag fastnat lite för det här med downlights och det finns ju en massa olika storlekar och stilar att välja på. Man vill ju hitta hembelysning som passar till ens egna stil i hemmet. Hos COMP-LUX finns det flera bra downlight 230v som kan ge riktigt mysig hembelysning. Det finns ju flera användningsområden också. De kan användas som allmänbelysning eller för att punktmarkera någon tavla eller annan favorithörna i hemmet.

De downlights som säljs hos COMP-LUX ska vara oerhört enkla att montera vilket uppskattas av mig som ofta är otålig med sådant! :)Två av mina favoriter nedan. Hitta era egna favoriter på deras hemsida COMP-LUX.se! Oavsett om man vill ha hembelysning, fritidsbelysning eller fordonsbelysning hittar man garanterat rätt!

 

hembelysning
Min favorit nummer ett är denna downlight LED 230v som ger ett varmt vitt ljus och dessutom är dimbar.
Jag älskar när man kan ställa in ljusstyrkan beroende på vilken stämning man vill ha!:)

 

Min favorit nummer två är denna spotlight 230v som också ger ett varmt vitt ljussken
som liknar det man får av glödljus. Även denna är dimbar så man kan få exakt den
styrkan på ljus som man är ute efter. Perfekt!

Följ:
Share:

Kommentera