I feel pretty – film på bio

I feel pretty – film på bio

Hej fina. Igår såg jag matchen mellan Sverige och Mexiko hemma. Alltså så grymt att vi vann och nu är vidare ?. Efter matchen kom Anna och hämtade upp mig och så drog vi till Pildammsparken och fotade. Så fina miljöer där!

Sedan hade vi faktiskt bokat in oss på bio för att se filmen I feel pretty. Jag tyckte verkligen att filmen var bra! Underhållande och rolig, och med fint budskap. Vi skrattade genom hela filmen typ. Filmen I feel pretty handlade om en tjej som inte kände sig fin och hade dåligt självförtroende. En dag slår hon i huvudet och tror att hon förvandlats och ser ut som en modell och har plötsligt världens självförtroende. Och så blir det fint på slutet såklart. Se filmen I feel pretty!

Idag blir det jobb och sedan After Work med kollegorna. Vi ska på ginprovning! Vet inte om jag gillar gin så mycket men ska försöka gå in med öppet sinne. Trevlig kväll fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera