Ginprovning i Malmö

Ginprovning i Malmö

Hej fina. Hoppas allt är bra med er denna torsdagskväll. Idag på eftermiddagen hade vi månadsmöte på jobbet. Jag körde min presentation om det digitala som vanligt. Efter mötet hade vi bokat ginprovning i Malmö på Ginbaren vid Paddy’s.

Jag är inte jätteförtjust i gin men styrde ändå upp en ginprovning i Malmö och det var perfekt att det var på Paddys som också ligger i Lejonpassagen, två minuter från vårt kontor. Vi var totalt tio personer och fick prova sex olika ginsorter. Han som höll i vår ginprovning berättade även en massa historia om gin och info om de olika ginsorterna vi fick prova. Även om jag inte gillar gin så mycket (inte ens nu efter denna ginprovning) så var det en trevlig grej!:)

Nu är jag hemma och chillar i soffan. Ska nog sova snart. Imorgon efter jobbet drar jag och Carl till Stockholm. På lördag blir det bröllop! Min kompis Sara som jag pluggade med i Umeå gifter sig! ?

God natt!

Följ:
Share:

Kommentera