Fina köksmöbler till köket från WeGot

Fina köksmöbler till köket hos Wegot – inlägg i samarbete med Wegot

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er denna torsdag. Jag har rätt mycket för mig denna vecka så dagarna går verkligen snabbt! Idag tänkte jag dela med mig av lite tips på fina köksmöbler till köket från webbutiken Wegot. Wegot är en möbelbutik på nätet som erbjuder ett stort och brett sortiment av möbler av hög kvalitet, alltifrån fina köksmöbler och soffor till garderober och utemöbler.

Det är så att jag och Carl har ett köksbord som under flera år har varit fuktskadat så vi skulle verkligen behöva ett nytt köksbord med fina köksstolar som passar till. Vi har liksom skjutit på det länge men det är nog dags att ta tag i det så vi slipper täcka över skadan varje gång vi har gäster.

Jag har spanat in en massa köksmöbler, både köksbord och köksstolar, hos Wegot. Deras köksmöbler finns i en massa olika stilar och storlekar och man kan själv sätta ihop sin egen matgrupp som man vill ha det. Som ni vet älskar jag vitt och har både varit och spanat i den fysiska butiken här i Malmö och i webbutiken. Vi får se vad vi bestämmer oss för men dessa nedan är mina favoriter just nu. Hitta dina egna favoriter på Wegot.se! Så mycket fina köksmöbler det finns där!


Hur snyggt är inte detta bord och även stolarna till? Hemmet på bilden är ju också
lite i skandinavisk stil som vi har här hemma så jag tror det skulle passa bra här. Dock måste jag
fundera på om jag vill ha med svarta ben eller vita ben. Vad tror ni?

 

köksmöbler
Jag älskar ju marmor och kan inte låta bli att spana in detta bord som är så fint.
Hon som bodde i vår
lägenhet innan oss hade ett bord med rundare hörn och
på något sätt tyckte jag att det gjorde att köket
kändes rymligare.

 

 

 

 

Följ:
Share:

Kommentera