Annons: Shoppa min stil

Blus
Spegel
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Kjol
Väska
Slingbacks
Väska
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Byxor
Klänning
Bag
Knytblus
Knytblus
Kavaj
Pullover
Tröja
Linne
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kjol
Kappa
Kappa
Kjol
Väska
Pullover
Cape
Steamer
Kofta
Klännning
Basker
Klänning
Halsduk
Kavaj
Väska
Blus
Blus
Pullover
Klänning
Pälsjacka
Väska
Moschino väska
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Ankelboots
Boots
Vit blus
Klänning
Kofta
Kånken
Väska
Stickad klänning
Tröja
Skjorta
örhängen
Väska
Slacks
Satinkjol
T-shirt
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Louis Vuitton väska
Slipover
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Stövel
Kofta
Skjortklänning
Tröja
Linne
Klännning
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kjol
Klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Tory Burch
Jacka
Väst
T-shirt
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Kjol
Sneakers
Klänning
Jeans
Kavaj
Linne
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Kappa
T-shirt
Grå kavaj
Jacka
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kappa
Stenströms cardigan
Halsduk
T-shirt
Kappa
Skjorta
Klänning
Klänning
Knytblus
Kofta
Klänning
Byxor
Blus
T-shirt
Väska
Klänning
Ganni diadem
Byxor
Klänning
Kjol
Kjol
Väska
Byxor
Kappa
Kofta
60   297
44   375
59   355
43   407
42   485

Har ofta känt mig obekväm

Hej fina ni. Åh jag känner mig så nöjd över att jag tog mig till gymmet, kunde jogga 20 min (lågt tempo) utan att få ont i knät och framför allt slappna av och inte tänka att andra där kollar snett på mig för att jag gör övningar fel / konstigt. Jag har ofta känt mig obekväm i gymmiljö just på grund av det senare, även i tjejgym. Konstigt, jag vet. Det sitter liksom bara i mitt huvud det där med vad andra tycker och tänker och det vill jag verkligen kunna släppa!

Jag kom hem från gymmet vid halv åtta och då hade Carl redan dragit tyvärr. Nu kommer han nog hem snart. Jag har roat mig med att kika på Playmakers. Man fastnar lätt för de olika karaktärerna. Ser säsong 3 nu.

Nu ska jag lyssna på ljudbok tills Carl kommer hem. Kan nog inte sova innan. God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?