5   47
46   326
30   317
34   364

Har ofta känt mig obekväm

Hej fina ni. Åh jag känner mig så nöjd över att jag tog mig till gymmet, kunde jogga 20 min (lågt tempo) utan att få ont i knät och framför allt slappna av och inte tänka att andra där kollar snett på mig för att jag gör övningar fel / konstigt. Jag har ofta känt mig obekväm i gymmiljö just på grund av det senare, även i tjejgym. Konstigt, jag vet. Det sitter liksom bara i mitt huvud det där med vad andra tycker och tänker och det vill jag verkligen kunna släppa!

Jag kom hem från gymmet vid halv åtta och då hade Carl redan dragit tyvärr. Nu kommer han nog hem snart. Jag har roat mig med att kika på Playmakers. Man fastnar lätt för de olika karaktärerna. Ser säsong 3 nu.

Nu ska jag lyssna på ljudbok tills Carl kommer hem. Kan nog inte sova innan. God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?