46   270
2   139
24   239
26   260

Reservdelar och tillbehör till mobilen

Inlägg i samarbete med Teknikdelar

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er denna gråa torsdag, dagen före midsommarafton. Idag tänkte jag tipsa om sajten Teknikdelar som har utförsäljning av en massa bra reservdelar, tillbehör och annat till mobilen, surfplattan med mera.

Lite kort om sajten. Teknikdelar är Nordens ledande försäljare av reservdelar, batterier och tillbehör för din mobiltelefon och surfplatta. Där hittar man enbart produkter av god kvalitet och man kan även vara säker på att man alltid köper till marknadens bästa priser. Jag älskar verkligen deras affärsidé också! Hur många gånger har man inte lyckats krossa glaset på sin iPhoneskärm och inte orkat gå och lämna in den? Genom att det idag finns så mycket information tillgänglig online kan ju i stort sett alla ta reda på hur man själv byter ut trasiga delar på sin smartphone och därmed blir hela den krångliga processen med att byta plötsligt enkel och smidig!

Just nu är jag på jakt efter ett nytt fint mobilskal och även nya hörlurar till mobilen. Så himla smidigt att det finns en sajt som samlar allt man kan tänkas behöva till mobilen på ett och samma ställe! Nedan några av mina favoriter på både mobilskal och hörlurar hos Teknikdelar. Hitta dina egna favoriter på Teknikdelar.se. Nu jobba lite till innan midsommarhelgen drar igång. Trevlig torsdag finingar!

IDEAL iDeal Fashion Case för iPhone 6/6S/7/8, carrara gold

 iDeal Fashion Case för iPhone 6/6S/7/8 - Peony Garden

 Celly BSIDE Stereoheadset - Guld

 

 

 

 

 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 23 juni, 2018 / 09:35

  Got to get myself one of those lovely floral phone cases…though i m not sure if i can get it outside Sweden…

  nataliesdailylife.wordpress.com

  • Maria
   Författare
   23 juni, 2018 / 22:43

   I think you can ?

Kommentera


Söker du efter något?