Annons: Shoppa min stil

Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Blus
Kjol
Kjol
Kofta
Klänning
Kjol
Linne
Knytblus
Kofta
T-shirt
Byxor
Pullover
Skjorta
T-shirt
Basker
Väska
Klänning
Klänning
Skjortklänning
Kostymbyxa
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kofta
Kappa
Skjorta
Väska
Vit blus
Klänning
Jacka
Rosa kostymbyxor
Kofta
Kofta
Kappa
Väska
Linne
Väska
Blus
Väska
T-shirt
Kofta
Knytblus
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Satinkjol
Skjorta
Klänning
Kjol
T-shirt
Kavaj
Väska
Väska
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Sneakers
Klänning
Klänning
Cape
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Blus
Skjorta
Blus
Kavaj
Kappa
Skjorta
Tröja
Väst
Grå kavaj
Jeans
Klänning
Kavaj
Väska
Bag
Kavaj
Linne
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Pullover
Slingbacks
Kofta
Byxor
T-shirt
Klänning
Tröja
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Tröja
Skinnkjol
Väska
Klänning
Stövel
Kofta
Klänning
Kavaj
Pullover
Kofta
Pälsjacka
Skjorta
Väska
Klännning
Väska
Ankelboots
Cardigan
Byxor
Slipover
Kofta
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Klännning
Halsduk
Pullover
Kavaj
Kavaj
Väska
Byxor
Klänning
Slacks
22   327
43   400
51   450
38   399
30   408

Vanliga orsaker till håravfall och behandling mot det

Blogginlägg i samarbete med Akacia Medical

Hej fina ni. Idag tänkte jag berätta om håravfall, orsaker till det, samt behandling mot håravfall hos Akacia Medical. Det är väldigt vanligt med hår-avfall och många vet inte vad som ska göra när de väl drabbas. Det finns många olika håravfall orsaker och både män och kvinnor kan drabbas. Den vanligast förekommande orsaken är Androgen Alocepi, som är manligt håravfall som ungefär var tredje man drabbas av. Ibland under livets gång stöter man på hinder som gör att man tappar mer hår. Vanliga orsaker är graviditet, psykisk stress, högt intag av vitamin A, proteinbrist och hypotyreos (som jag själv har men inte fått kraftigt håravfall av). En del håravfall är tillfälliga medan andra är permanenta.

Det är helt normalt att tappa 50-100 hårtrån varje dag men märker man plötsligt att det är stor skillnad och man tappar mycket mer kan det vara bra att kolla upp det. Man börjar då oftast med att ta ett blodprov för att se vad det kan bero på. När man får en diagnos bestäms vilken behandling man ska få, medicinsk eller kirurgisk behandling.

För många känns det jobbigt att tappa hår men i ett tidigt skede kan man behandla med läkemedel eller prp. Prp står för Platelet Rich Plasma och är en hårbehandling för personer som har problem med håravfall och även för patienter som redan genomgått en hårtransplantation. Behandlingsmetoden har använts väldigt långt tillbaka i tiden då den användes inom kirurgi och idrottsmedicin.

På Akacia Medical har man lång erfarenhet av behandling mot håravfall och just prp så som patient kan man känna sig i trygga händer. Behandlingen ger inga biverkningar då man behandlas med kroppens egna celler och inga läkemedel eller kemikalier. Den är 100% naturlig och helt utan tillsatser.

orsaker till håravfall

Jag kikar på några bilder som Akacia Medical lagt ut på sin hemsida där de visar personer före och efter behandling. Wow vilken skillnad! Läs gärna mer om deras behandlingar på deras hemsida!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?