Så hemskt allt är

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra idag! Jag sover riktigt dåligt nuförtiden. Eller jag har svårt att somna och är riktigt trött på morgnarna istället. Det är som att jag oroar mig över något men jag vet inte vad? Kan ni också få sådana känslor?

Nu tittar jag på Nyheterna och de pratar om dödsskjutningarna i Malmö. Jag trodde först att det var på Drottningtorget men det var på Drottninggatan vid Värnhem. Verkar vara kriminella gäng som är gärningsmän och offer. Så hemskt allt det här är.

Idag blir det en massa jobb på kontoret och sedan möta upp Anna för att ta lite nya foton. Sen ikväll kommer Marie och Jocke hem hit så ska vi fixa etiketterna på vårt hembryggda öl och även smaka på det! Jag gillar ju inte öl, och tål inte så mycket öl heller (gluten), men smaka på det ska jag. Vi beställer nog hem lite mat kanske. Ha en fin dag!

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 20 juni, 2018 / 07:46

  Jag har också svårt att somna ibland, mitt jobb kan göra det svårt att få hjärnan att sluta snurra. Jag brukar då ta ett riktigt, riktigt djupt andetag (genom näsan). Ibland kan det räcka för att slappna av. Har du testat yoga nångång så förstår du 🙂

  • Maria
   20 juni, 2018 / 07:47

   Så jobbigt! Bra att du hittat en metod. Borde börja med yoga 🙂

Kommentera