Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Linne
Satinkjol
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kappa
Kavaj
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Grå kavaj
Väst
Klännning
Väska
Väska
Pullover
Väska
Pullover
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Kjol
Väska
Pälsjacka
Pullover
Byxor
Ankelboots
Kavaj
Väska
Kofta
Pullover
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Väska
Väska
Slacks
Klännning
Halsduk
Väska
Kappa
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
Blus
Kofta
Väska
T-shirt
Kjol
Skjorta
Knytblus
Väska
Blus
Slipover
Kappa
Kavaj
Skjorta
Bag
Klänning
T-shirt
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Tröja
Kjol
Kavaj
Basker
T-shirt
Linne
T-shirt
Sneakers
Blus
Kavaj
Vit blus
Slingbacks
Kavaj
Kavaj
Jeans
Klänning
Skjorta
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Byxor
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
Skjorta
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Klänning
17   178
32   350
36   392
54   434
44   523

Så hemskt allt är

Hej fina ni. Hoppas ni mår bra idag! Jag sover riktigt dåligt nuförtiden. Eller jag har svårt att somna och är riktigt trött på morgnarna istället. Det är som att jag oroar mig över något men jag vet inte vad? Kan ni också få sådana känslor?

Nu tittar jag på Nyheterna och de pratar om dödsskjutningarna i Malmö. Jag trodde först att det var på Drottningtorget men det var på Drottninggatan vid Värnhem. Verkar vara kriminella gäng som är gärningsmän och offer. Så hemskt allt det här är.

Idag blir det en massa jobb på kontoret och sedan möta upp Anna för att ta lite nya foton. Sen ikväll kommer Marie och Jocke hem hit så ska vi fixa etiketterna på vårt hembryggda öl och även smaka på det! Jag gillar ju inte öl, och tål inte så mycket öl heller (gluten), men smaka på det ska jag. Vi beställer nog hem lite mat kanske. Ha en fin dag!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 20 juni, 2018 / 07:46

  Jag har också svårt att somna ibland, mitt jobb kan göra det svårt att få hjärnan att sluta snurra. Jag brukar då ta ett riktigt, riktigt djupt andetag (genom näsan). Ibland kan det räcka för att slappna av. Har du testat yoga nångång så förstår du 🙂

  • Maria
   20 juni, 2018 / 07:47

   Så jobbigt! Bra att du hittat en metod. Borde börja med yoga 🙂

Kommentera


Söker du efter något?