Viktigt för mitt välmående

Hej finingar. Idag efter jobbet blev det lite egentid då Carl hade något med jobbet och stannade kvar i Köpenhamn. Han är på väg hem nu. Jag gillar egentid, behöver egentid ibland. Såklart gillar jag att umgås också men egentiden är verkligen viktig för mitt välmående. Det kan vara att jag tar en promenad själv, ligger i soffan meden tidning eller något annat. Jag behöver det då och då i alla fall. Samtidigt kan jag också känna behov av att träffa andra och vara social. Försöker hitta en balans. Nu längtar jag tills Carl kommer hem i alla fall! ?

Ska nog stänga av TV’n och lyssna på min ljudbok. Älskar typ allt som Sofie Sarenbrant skapar. Har precis börjat lyssna på hennes senaste bok Syndabocken. Verkar lovande. Hur kopplar ni av och bort stressen?:) God natt fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera