Vinbar L’enoteca i Malmö

Vinbar L’enoteca i Malmö – gårdagens besök

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er. Igår mätte jag upp Marie vid vinbar L’enoteca i Malmö. Älskar att Malmö har en så mysig vinbar och att den bara ligger fem minuter från vår lägenhet!

Vi gick in på vinbar L’enoteca i Malmö och skulle beställa varsitt glas vin. Vi fick båda berätta vad vi gillade för vin och så valde han som stod i vinbaren ut viner till oss utifrån det. Jag gillar kryddigt vin och Marie gillar kraftigt vin. Vi blev båda jättenöjda och fick även extra pris på vinet! Vi beställde även lite oliver och han kom senare även ut med lite lagrad parmesanost till oss. Mums!

Vi fick verkligen ett bra intryck av L’enoteca och personalen där. Det märks att de är kunniga, älskar sina jobb och gör det lilla extra för att man som gäst ska vara nöjd. Rekommenderar verkligen vinbaren L’enoteca i Malmö!

Nu kaffe. Ha en underbar tisdag!

Följ:
Share:

Kommentera