Vad händer i Malmö?

Hej fina. Vad är det som händer i Malmö egentligen? Skjutningar på Drottningtorget som ligger typ tio minuter från vår lägenhet. Vi är i alla fall hemma och mår bra. Verkar vara relaterat till gängkriminalitet. Så hemskt.

Ikväll har jag varit ute och hängt och ätit med Marie. Mycket trevligt! Mer om det imorgon. Jag såg Sverige-matchen under eftermiddagen också. Så underbart med vinst ❤️. Hoppas det fortsätter så. Nu läggdags! God natt!

Följ:
Share:

3 Kommentarer

 1. Daniella
  19 juni, 2018 / 01:07

  Ja vad är det som händer egentligen? Jag bor i Sthlm och här har det varit flera skjutningar på flera platser senaste veckorna. En av skjutningarna var relativt nära där jag bor, märkte inte av något men ändå. Tragisk utveckling och så hemskt.

  • Maria
   19 juni, 2018 / 06:31

   Men åh då hemskt! Så tragiskt detta :/

 2. 9 augusti, 2018 / 06:24

  Tyvärr , vi har icke tillräckligt stark lag. Men mycket möjligt också att regeringen behöva lite kaos i landet så att politikker kan ha möjlighet att få lite påeng när de pratar mot det.

Kommentera