Annons: Shoppa min stil

Skinnkjol
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kappa
Blus
Basker
T-shirt
Slacks
Tröja
Väska
T-shirt
T-shirt
Knytblus
Väska
Vit blus
Halsduk
Väska
Kjol
Satinkjol
Kjol
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Slipover
Kavaj
Väska
Byxor
Kappa
Klänning
Kavaj
Cape
Klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Pullover
Väska
Kavaj
Linne
Blus
Sneakers
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väst
Väska
Klännning
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Linne
Kofta
Cardigan
Väska
Pullover
Kavaj
Kjol
Väska
Väska
Skjortklänning
Slingbacks
Klänning
Jeans
Skjorta
Grå kavaj
Klänning
Klännning
Blus
Skjorta
Kofta
Kjol
Kofta
Kofta
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
T-shirt
Pullover
Kofta
Pullover
Kappa
Kavaj
Kofta
Kjol
Kofta
Väska
Byxor
T-shirt
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
Stickad klänning
Väska
Linne
Kostymbyxa
T-shirt
Klänning
Blus
Kappa
Bag
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
Byxor
Knytblus
Klänning
Knytblus
Kofta
Kappa
40   273
37   361
38   411
61   468
39   390

Bio Spegeln i Malmö

Bio Spegeln i Malmö – om gårdagens besök med middag och filmen Jurassic World – Fallen Kingdom.

Hej fina ni. Igår kväll hade jag och Carl bokat in oss på  Bio Spegeln i Malmö. Vi väljer alltid Bar Deco där man kan äta och dricka gott inne i biosalongen under tiden man ser filmen. Ett av mina absoluta favoritställen i Malmö!

Bio Spegeln har funnits sedan 1934 och har hetat just Spegeln sedan 1998. Sedan 2004 har den förutom biograf även bar och bistro.Jag väljer i stort sett alltid att boka salongen Bar Deco då det är där det finns en bar och man kan beställa i mat till filmen. Men vill man bara gå dit och äta utan att se film går det också bra!:)

Vi kom till Bio Spegeln i Malmö en halvtimme innan vår film Jurassic World – Fallen Kingdom skulle börja så vi satte oss på uteserveringen och åt några snacks och drack varsitt glas. Bubbel för mig och öl för Carl. Vi beställde in mat till biosalongen så när filmen skulle börja kom de och serverade oss vid våra platser. För mig blev det en vegetarisk rätt med sparris och färskostkräm. Carl valde kyckling, typ en caesarsallad.

Jag måste säga att maten de serverar på Bio Spegeln i Malmö verkligen är jättegod! Verkligen hög kvalitet på maten. Har varit jättenöjd varje gång jag har ätit där. Sedan blir det ju även en speciell känsla att kunna äta inne i salongen. Känns väldigt lyxigt!

Och själva filmen då. Jag älskade Jurassic Park-filmerna när jag var yngre. Denna nya var väl ganska bra men idag ska det vara så mycket action i alla filmer så det byggds inte upp någon stämning som i de andra Jurassic Park-filmerna. Här var det dinosaurier redan i första scenen. Sedan utspelade filmen sig inte heller ute i naturen så mycket vilket också kändes tråkigt.

Hur som helst så rekommenderar jag verkligen Bio Spegeln i Malmö. En riktig upplevelse! Nu ska vi strax bege oss ut på stan. Ha en underbar lördag fina ni!

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?