Annons: Shoppa min stil

Kostymbyxa
Kappa
Pullover
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Väska
Kavaj
Skinnkjol
Cardigan
Väska
Väska
Skjorta
Spegel
Klänning
Halsduk
Kavaj
Väska
Tory Burch
Väska
Blus
Rosa kostymbyxor
Linne
Kappa
Tröja
Klänning
Basker
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Byxor
Skjorta
Klänning
Kofta
Kappa
Kjol
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Vit blus
Louis Vuitton väska
Skjorta
Klänning
Jacka
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Pullover
Kofta
T-shirt
Kånken
Kavaj
Kavaj
Väska
Blus
Klänning
T-shirt
Byxor
Slipover
Satinkjol
Klänning
Kjol
Kappa
T-shirt
Blus
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
örhängen
Väska
Väska
Kavaj
Stövel
Ankelboots
Klännning
Kjol
Linne
Väska
Steamer
Pullover
Kjol
Slingbacks
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Sneakers
Jeans
Kofta
Stenströms cardigan
Stickad klänning
Väst
Kappa
Kofta
Slacks
Väska
Kavaj
Halsduk
Kofta
Klänning
Skjorta
Kofta
Cape
Pullover
Bag
Kjol
Moschino väska
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Byxor
Väska
Klännning
Skjorta
Knytblus
Väska
Kappa
Skjorta
Klänning
Knytblus
Linne
Väska
Klänning
Jacka
Klänning
Blus
Kofta
Kofta
Klänning
Ganni diadem
Kjol
Väska
Kavaj
Knytblus
Grå kavaj
Väska
Kofta
Boots
Kofta
T-shirt
Tröja
Byxor
Klänning
Klänning
Pälsjacka
Kavaj
Tröja
T-shirt
Kavaj
21   176
55   382
69   480
75   531
55   501

Bio Spegeln i Malmö

Bio Spegeln i Malmö – om gårdagens besök med middag och filmen Jurassic World – Fallen Kingdom.

Hej fina ni. Igår kväll hade jag och Carl bokat in oss på  Bio Spegeln i Malmö. Vi väljer alltid Bar Deco där man kan äta och dricka gott inne i biosalongen under tiden man ser filmen. Ett av mina absoluta favoritställen i Malmö!

Bio Spegeln har funnits sedan 1934 och har hetat just Spegeln sedan 1998. Sedan 2004 har den förutom biograf även bar och bistro.Jag väljer i stort sett alltid att boka salongen Bar Deco då det är där det finns en bar och man kan beställa i mat till filmen. Men vill man bara gå dit och äta utan att se film går det också bra!:)

Vi kom till Bio Spegeln i Malmö en halvtimme innan vår film Jurassic World – Fallen Kingdom skulle börja så vi satte oss på uteserveringen och åt några snacks och drack varsitt glas. Bubbel för mig och öl för Carl. Vi beställde in mat till biosalongen så när filmen skulle börja kom de och serverade oss vid våra platser. För mig blev det en vegetarisk rätt med sparris och färskostkräm. Carl valde kyckling, typ en caesarsallad.

Jag måste säga att maten de serverar på Bio Spegeln i Malmö verkligen är jättegod! Verkligen hög kvalitet på maten. Har varit jättenöjd varje gång jag har ätit där. Sedan blir det ju även en speciell känsla att kunna äta inne i salongen. Känns väldigt lyxigt!

Och själva filmen då. Jag älskade Jurassic Park-filmerna när jag var yngre. Denna nya var väl ganska bra men idag ska det vara så mycket action i alla filmer så det byggds inte upp någon stämning som i de andra Jurassic Park-filmerna. Här var det dinosaurier redan i första scenen. Sedan utspelade filmen sig inte heller ute i naturen så mycket vilket också kändes tråkigt.

Hur som helst så rekommenderar jag verkligen Bio Spegeln i Malmö. En riktig upplevelse! Nu ska vi strax bege oss ut på stan. Ha en underbar lördag fina ni!

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?