”Vem tror du att du är?”

Hej fina ni. Jag har skonats från näthat och elaka kommentarer i bloggen m.m men idag fick jag en kommentar där denne skrev “vem tror du att du är bortskämda kvinna? Tror att du är snyggast i stan mahahaha“. Alltså jag blev helt paff! Första gången detta händer för mig. Svarade inte. Kanske fel tillvägagångssätt men sånt här får man ju bara ignorera. Och jag tror knappast att jag är snyggast i stan ? Och bortskämd, förstår inte alls vad han/hon syftar på? Knegar på som de flesta känner jag ??.

Fler som råkat ut för detta? Man blir ju nyfiken på vem det kan vara. Kanske läser detta just nu…

Följ:
Share:

6 Kommentarer

 1. Moa
  14 juni, 2018 / 12:54

  Ingen idé att bry sig! Troligen är det en person som inte själv vågar följa sin dröm och ta plats! Bara kör på 🙂 lyssna inte på bakåtsträvare, du är bra på det du gör och det kommer alltid sticka någon negativ person i ögonen tyvärr…

  • Maria
   14 juni, 2018 / 13:10

   Kloka ord!:) Följer ditt råd!

 2. 14 juni, 2018 / 15:58

  Klart att du är snyggast i stan 🙂 Tydligen tycker personen också det eftersom dom skriver det ?

  • Maria
   14 juni, 2018 / 16:08

   Haha sötis! Ingen aning om vem det kan vara.

 3. 14 juni, 2018 / 22:50

  Bara att ta åts sig för tydligen så tycker personen att du är snyggast i stan. Pinsamma människor finns de överallt. Ta ingen skit som Grynet säger. Kram från mig

  • Maria
   15 juni, 2018 / 06:30

   Haha ja jag ska inte ta åt mig!:) Tack för pepp!:)

Kommentera