Annons: Shoppa min stil

Halsduk
Väska
Väska
Slacks
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Blus
Väska
Klänning
Klännning
Väska
Klänning
Skjorta
Kappa
Väska
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Kjol
Väska
Slipover
Väska
Kofta
Grå kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Byxor
Kjol
Kofta
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kostymbyxa
Kappa
Pullover
Kappa
Väska
Basker
Kappa
Klänning
Kjol
Knytblus
Bag
Klännning
Kavaj
Kjol
Byxor
Blus
Klänning
Väst
Knytblus
Ankelboots
Kavaj
Pullover
Linne
Kofta
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kappa
T-shirt
T-shirt
Pälsjacka
Tröja
Slingbacks
T-shirt
Cardigan
Väska
Väska
Linne
Kappa
Klänning
Skjorta
Blus
Linne
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Byxor
T-shirt
Jeans
Kofta
Sneakers
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Kofta
21   258
34   401
36   397
55   438
45   527

Måste ut

Hej fina ni. Jag hade tänkt skippa promenad ikväll eftersom jag ville prioritera att förbereda inför resterande dagar denna vecka men jag fick lite ångest över allt jag måste fixa och kände att jag måste komma ut och röra på mig. Det var precis vad jag behövde och även fast jag känner mig stressad känns det ändå bättre nu. Är ju tre dagar kvar denna vecka så jag har nog tid.

Nu har Carl kommit hem och vi båda är rätt trötta och ska lägga oss. Jag skrev ju tidigare idag att vi båda sov oroligt inatt så nu hoppas jag på bättre sömn!:) Jag har en massa trevligheter att se fram emot resterande dagarna efter jobbet. Date night imorgon och på fredag och även en träff med de andra bloggarna på torsdag. Längtar till allt.

God natt fina ni! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?