Har känts så långt borta

God morgon fina ni. Hoppas allt är bra med er idag! Jag sov riktigt dåligt inatt. Tyckte att det kliade överallt och det tog flera timmar innan jag kunde slappna av och sedan somna. Vet inte riktigt vad det beror på. Även Carl hade svårt att somna. Hmm…

Idag blir det en heldag på kontoret. En ny release av vår IT-lösning är på gång och det är massor att fixa med det. Om vädret tillåter blir det kanske en promenad efter jobbet men jag måste även fortsätta att planera min fest. Det börjar ju närma sig på riktigt nu. Har känts så långt borta under året men nu är det bara lite mer än en månad kvar!

Har fixat catering, har lokalen (på gården hos mina föräldrar), bokat bandet (grannarna) och lite annat. Det som är kvar är väl att spika ett schema, komma på lite lekar, handla med mera. Kommer nog att bli superkul! Nu kaffe.

Följ:
Share:

Kommentera