Annons: Shoppa min stil

Blus
Basker
Klänning
Kavaj
Kofta
Kjol
Skjorta
Skjortklänning
Kofta
T-shirt
Kjol
Knytblus
Kappa
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Klännning
Klänning
Satinkjol
Kavaj
Skinnkjol
T-shirt
Kjol
Kofta
Tröja
T-shirt
Kjol
Halsduk
Boots
Klänning
Kavaj
T-shirt
Byxor
Tröja
T-shirt
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Skjorta
Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Vit blus
Klänning
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Klänning
Tröja
Kofta
Slacks
Pälsjacka
Klännning
Klänning
Klänning
Kappa
Cardigan
Kjol
Kavaj
Jacka
Väska
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Bag
Väska
Halsduk
Kavaj
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
örhängen
Kofta
Linne
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Slipover
Klänning
Väska
Klänning
Väska
Skjorta
Blus
Pullover
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Cape
Kavaj
Byxor
Byxor
Kavaj
Klänning
Kjol
Linne
Pullover
Kofta
Väska
Kappa
Väska
T-shirt
Ankelboots
Blus
Klänning
Kappa
Kofta
Slingbacks
Skjorta
Kavaj
Sneakers
Linne
Väska
Kavaj
Stövel
Blus
Kavaj
Jeans
Grå kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Kofta
Byxor
Jacka
Skjorta
Väska
Pullover
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Pullover
Väska
Väst
Klänning
Väska
26   272
49   336
55   481
24   465
37   340

Fina speglar till hallen

Fina speglar till hallen – Inlägg i samarbete med BGA Fotobutik

Hej fina ni. Hoppas ni har en underbar tisdag! Idag tänkte jag tipsa er om fina speglar till hallen som webbutiken BGA Fotobutik har ett riktigt bra sortiment av. Jag och Carl har en golvspegel i sovrummet och en i hallen men nu skulle jag vilja en spegel ovanför bänken i hallen. Det är lite yta där ovanför som behöver fyllas med något så en fin väggspegel att ha där skulle vara perfekt!

BGA Fotobutik erbjuder en massa fina speglar till hallen, med och utan ramar och i olika storlekar och former. Alla har ju olika stil i hemmet och därmed olika preferenser när det kommer till inredning i hemmet. Här hemma har vi mycket vitt och möbler och inredning i skandinavisk stil. När det kommer till hallspegel är vi ganska beroende av storleken och formen. Jag tänker mig en rektangulär spegel som man hänger upp horisontellt så fyller den en stor del av den idag kala väggen.

Jag har hittat några favoriter bland många fina speglar till hallen som säljs hos BGA Fotobutik. Den första (till vänster) är en klassisk spegel med vit ram. Den beskrivs som en helkroppsspegel men går lika bra att hänga horisontellt 🙂 Min andra favorit är en spegel med svart tunn ram som verkligen skulle passa in i den stil vi har här hemma, där det är mycket svarta tunna linjer. Min tredje favorit är en hallspegel som har en högblankt vit ram. Den kan verkligen piffa upp ett rum och ge en lyxig känsla.

Oavsett vad man är ute för spegel när det kommer till storlek, form och ram finns det säkerligen något hos BGA Fotobutik. Jag är ju ute efter en rektangulär spegel nu men det finns även runda, kvadratiska och även speglar med annan form än de vanligaste!:) Hitta dina egna favoriter och shoppa loss bland det stora utbudet speglar hos BGA Fotobutik på nätet.

Nu ska jag tillbaka till jobbet! Hoppas ni får en underbar tisdag eftermiddag fina ni!

 

Spegel Alice Vit

Spegel Siluett Svart 35x150 cm  Spegel Brera Högblank Vit

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?