Annons: Shoppa min stil

Jeans
Väska
Satinkjol
Kappa
Linne
Kofta
Slingbacks
T-shirt
Kofta
Kappa
Byxor
Blus
Väska
Kofta
Klännning
Manolo Blahnik
Body
Kofta
T-shirt
Linne
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Slacks
Grå kavaj
Väska
Skjorta
Sandaler
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Tröja
Blå knytblus
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Plisserad kjol
Cardigan
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
Cardigan
Kofta
Byxor
Klänning
Kappa
Slipover
Kjol
Linne
Kavaj
Klänning
Skjorta
Tröja
Klänning
Blus
Väska
Kostymbyxa
Sneakers
Väska
Knytblus
Kofta
Knytblus
Skjorta
Svarta jeans
Kappa
Klänning
T-shirt
Bag
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Slipover
Halsduk
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Pullover
Basker
Väst
T-shirt
Skjorta
Väska
Kjol
Skjorta
Klänning
Skjortklänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Knytblus
Blå klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Slipover
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
T-shirt
T-shirt
Cape
Gucciskärp
Satinkjol
T-shirt
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Topp
Tröja
Grön klänning
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Kjol
Kjol
Pullover
Blus
Väska
T-shirt
Klänning
Väska
Stövel
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
Cape
Pullover
Slipover
Kavaj
Kappa
Blus
Klänning
Kjol
Kappa
Skjorta
Kofta
Stickad klänning
Boots
Kofta
Väska
Vit blus
Pullover
Klännning
Slipover vit
Klänning
Väska
Linne med spets
T-shirt
Kofta
Kofta
T-shirt
Kjol
Skinnkjol

Fina speglar till hallen

Fina speglar till hallen – Inlägg i samarbete med BGA Fotobutik

Hej fina ni. Hoppas ni har en underbar tisdag! Idag tänkte jag tipsa er om fina speglar till hallen som webbutiken BGA Fotobutik har ett riktigt bra sortiment av. Jag och Carl har en golvspegel i sovrummet och en i hallen men nu skulle jag vilja en spegel ovanför bänken i hallen. Det är lite yta där ovanför som behöver fyllas med något så en fin väggspegel att ha där skulle vara perfekt!

BGA Fotobutik erbjuder en massa fina speglar till hallen, med och utan ramar och i olika storlekar och former. Alla har ju olika stil i hemmet och därmed olika preferenser när det kommer till inredning i hemmet. Här hemma har vi mycket vitt och möbler och inredning i skandinavisk stil. När det kommer till hallspegel är vi ganska beroende av storleken och formen. Jag tänker mig en rektangulär spegel som man hänger upp horisontellt så fyller den en stor del av den idag kala väggen.

Jag har hittat några favoriter bland många fina speglar till hallen som säljs hos BGA Fotobutik. Den första (till vänster) är en klassisk spegel med vit ram. Den beskrivs som en helkroppsspegel men går lika bra att hänga horisontellt 🙂 Min andra favorit är en spegel med svart tunn ram som verkligen skulle passa in i den stil vi har här hemma, där det är mycket svarta tunna linjer. Min tredje favorit är en hallspegel som har en högblankt vit ram. Den kan verkligen piffa upp ett rum och ge en lyxig känsla.

Oavsett vad man är ute för spegel när det kommer till storlek, form och ram finns det säkerligen något hos BGA Fotobutik. Jag är ju ute efter en rektangulär spegel nu men det finns även runda, kvadratiska och även speglar med annan form än de vanligaste!:) Hitta dina egna favoriter och shoppa loss bland det stora utbudet speglar hos BGA Fotobutik på nätet.

Nu ska jag tillbaka till jobbet! Hoppas ni får en underbar tisdag eftermiddag fina ni!

 

Spegel Alice Vit

Spegel Siluett Svart 35x150 cm  Spegel Brera Högblank Vit

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?