Annons: Shoppa min stil

Skinnkjol
Pullover
Slipover
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kofta
Jeans
Halsduk
Linne
Klänning
Vit blus
Väska
Väska
Kofta
Byxor
Linne
Rosa kostymbyxor
Kofta
Slacks
Kavaj
Jacka
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Kappa
Kofta
Skjorta
Skjorta
Blus
Kjol
Ankelboots
Kappa
Kappa
Knytblus
Cardigan
T-shirt
T-shirt
Väska
Kofta
Satinkjol
Slingbacks
Kappa
Kofta
Kavaj
Väst
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Stövel
örhängen
Klänning
Skjorta
Blus
Blus
Pälsjacka
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Kofta
T-shirt
Knytblus
Blus
Kavaj
Väska
Pullover
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Klännning
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Klännning
Kavaj
Klänning
Byxor
Väska
Kappa
Kappa
Kavaj
Väska
Byxor
Halsduk
Grå kavaj
Väska
Jacka
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Cape
Tröja
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
Sneakers
Kjol
Bag
Basker
T-shirt
Väska
Klänning
Kofta
Pullover
Skjortklänning
Pullover
Boots
Kofta
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Linne
Klänning
Tröja
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kappa
Skjorta
Väska
Klänning
Kjol
Tröja
Kavaj
Stickad klänning
39   329
43   406
49   377
55   510
24   470

Svart stilren weekendväska

Blogginlägg i samarbete med Bagasi.se

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er denna måndag. Jag har länge varit på jakt efter en svart stilren weekendväska och nu har jag äntligen hittat den perfekta! Min nya weekendbag kommer från Bagasi och jag är verkligen så nöjd! Den passar min stil perfekt och nu kommer jag att kunna känna mig stilig när jag reser.

Bagasi är då en webbutik och tillverkare av klassiska och stilrena weekendväskor , portföljer, skötväskor med mera. Första gången jag besökte webbutiken kände jag att designen verkligen tilltalade mig. De värdesätter känsla och funktion högt och använder sig bara av högkvalitativa material och framför allt läder. Väskorna sys för hand av skräddare på Bali och varje enskild väska har därför en unik design.

Jag hittade en massa fina väskor hos Bagasi men föll lite extra för en svart weekendväska som ni ser på bilderna nedan. Denna weekendväska i läder är för mig i helt perfekt storlek för en weekend. Den är utrustad med funktionella fack på båda kortsidorna på väskan och har även flera fickor på insidan som man till exempel kan ha en mobiltelefon i för att hålla koll på den.

Jag har en hel del resor inplanerade i sommar, både inom Sverige och utomlands, och denna kommer verkligen att användas flitigt!  Det blir en hel del weekends runt om i Sverige då vi är bjudna på flera bröllop och födelsedagsfester och sedan blir det även en resa utomlands sista veckan på semestern i slutet av juli/början av augusti. Då följer denna väskan med som enda bagage och/eller handbagage!

En annan sak som jag gillar är att det är en unisex weekendväska som både jag och Carl kan använda. Vår nästa inplanerade resa är till Linköping över midsommar och då kommer denna weekendbag absolut att följa med!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?