Mycket att hinna med

God morgon fina ni. Igår hade vi en riktig lazy sunday. Båda var trötta och slitna efter lördagens båtfest och det blev en dag hemma med en massa TV-serier och pizza från Onlinepizza. Min glutenfria pizza var dock inte jättegod. De hade gjort pizzabotten på rismjöl…

Igår kväll hade vi blivit lite piggare och gick ut på en liten promenad här i parken. Lite lagom aktivitet. Idag är det jobbdag och det blir hela dagen på kontoret. Snart börjar semestrar och sådant och det är mycket man vill hinna med innan dess.

Ikväll ska vi boka lite resor och boende till två olika bröllop vi ska på i sommar. Ska bli så kul! Många fester detta år. Nu kaffe. Ha en underbar start på veckan! Nedan en bild som Yasmine tog på oss i lördags!:)

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. Yasmine
  13 juni, 2018 / 09:43

  Så snygga vänner man har ?

  • Maria
   13 juni, 2018 / 10:09

   Det har man ju verkligen! ☺️?

Kommentera