14   112
47   299
2   150
24   247

Måndag och två tips

Hej fina ni. Det här har verkligen känts som en måndag. Fullt upp och ganska trött sedan helgen. Det har blivit betydligt kallare här i Malmö och imorse frös jag faktiskt på väg till jobbet när jag hade jeans och en tunn blus. Jag var hemma på lunch och på vägen tillbaka fick jag faktiskt ta på mig en kappa för att inte frysa. Snacka om vändning!

Eftermiddagen flöt på bra och nu är jag hemma och väntar på att Carl ska komma hem så ska vi laga lite middag tillsammans. Senare ska Carl iväg på någon sportgrej (Vet faktiskt inte vilken sport, han har så många haha) och jag tänkte gå ut på en promenad. Funderade ett tag på om jag skulle till gymmet men det känns så tråkigt att vara inomhus ännu mer så en promenad utomhus känns mer lockande.

Innan jag sätter igång med middag tänkte jag dela med mig av två reatips till er som jag fick på mailen idag. Ni hittar dom nedan!:) Trevlig kväll fina ni!

Beautyplanet ger 30% rabatt med koden CRAZYJUNE18 – FINNS HÄR

iDEAL of Sweden ger 20% rabatt med koden SHOPNOW – FINNS HÄR

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?