14   106
47   297
2   148
24   247

30-årsfest på båten Tintin i Malmö

30-årsfest på båten Tintin i Malmö

Hej fina ni. Igår kväll var det dags för 30-årsfest för vår vän Erik. Han hade hyrt båten Tintin i Malmö som ligger här nere i hamnen. Innan festen styrde jag och Carl upp en fördrink här hemma för våra vänner som också skulle dit. Så trevligt! Vissa var det riktigt längesedan vi träffade så extra kul därför såklart! Och vilket väder! ☀️?❤️

Vi bjöd på en fläderdrink, jordgubbar och en massa chips. Vid sjutiden gick vi alla ner till båten Tintin i Malmö där det först var mingel med bubbel. Då fick man tillfälle att hälsa på de flesta av de andra gästerna. Sedan var själva födelsedagsmiddagen nere i båten, inomhus. Jakob agerade toastmaster. Alltid lika bra! Det blev en del tal och även ett quiz under själva middagen. Jag och Carl hamnade vid ett riktigt trevligt bord! God buffémat också! ?

Efter middagen blev det ännu mer fest med en massa dans och häng! Hade hur kul som helst hela kvällen. Vissa drog vidare till en nattklubb men jag och Carl gick hem. Var nog hemma vid halv tre-tre typ! Tack Erik och alla andra för en mycket trevlig fest och kväll på båten Tintin i Malmö!:) Några bilder nedan!

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 10 juni, 2018 / 23:51

  Men så himla kul 🙂 snart är det vår tur att partaja på en båt 😀

  • Maria
   Författare
   11 juni, 2018 / 06:48

   Ja bara dagar kvar nu ??

Kommentera


Söker du efter något?