Annons: Shoppa min stil

Kappa
Väska
Kofta
Steamer
Kjol
Blus
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Grå kavaj
Louis Vuitton väska
Kavaj
Tröja
Väska
Kofta
T-shirt
Cardigan
T-shirt
Väska
Kofta
Jacka
Klänning
Halsduk
Blus
Linne
Skjorta
Jeans
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Byxor
Halsduk
Klänning
Bag
Skjorta
Kavaj
Pullover
Väska
Kappa
Pullover
Kjol
Kjol
T-shirt
Kofta
Kofta
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Sneakers
Väska
Ankelboots
Pullover
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kjol
Kappa
Kånken
Klänning
Klänning
Satinkjol
Kofta
Slingbacks
Kofta
T-shirt
Tröja
Skjortklänning
Kavaj
Kostymbyxa
Slipover
Klännning
Ganni diadem
Byxor
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Stenströms cardigan
Väst
Cape
Pälsjacka
Kofta
Kofta
Boots
Pullover
Knytblus
Linne
Blus
Väska
Stövel
Klänning
Kjol
Kavaj
Väska
Spegel
T-shirt
Blus
Klänning
Tröja
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Skjorta
Klännning
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Kappa
T-shirt
Jacka
Linne
Skjorta
Kavaj
Vit blus
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Byxor
Knytblus
Skjorta
Väska
Moschino väska
Tory Burch
örhängen
Byxor
Kavaj
Slacks
Väska
Basker
Kofta
Skinnkjol
Klänning
Rosa kostymbyxor
Klänning
10   51
66   349
74   481
55   490
44   466

Ansiktsbehandling i Malmö hos No+Vello

Ansiktsbehandling i Malmö 

Hej fina ni. Hoppas ni har en härlig helg! Idag tänkte jag dela med mig av min senaste upplevelse hos Malmös bästa skönhetssalong No+Vello. Denna gång var jag där för att testa en ansiktsbehandling. Det var faktiskt första gången jag gjorde ansiktsbehandling på en salong och det kändes så himla lyxigt att få prova.

Mitt besök började med att de tittade på vilken hudtyp jag har. Det visade sig att jag har normal hy på de flesta ställen men torr hud på andra. Jag fick göra en ansiktsbehandling som heter +esthetic LED ansiktsbehandling som var anpassad för min hudtyp. Den ska bland annat tillföra näring, återfukta huden och förebygga rynkor. Först rengjorde vi min hy då jag hade foundation och puder på mig. Sedan satte själva ansiktsbehandlingen igång och det var som en peeling då hon drog på hyn med ett verktyg som öppnade upp porerna och tog bort orenheterna.

Min ansiktsbehandling gjorde inte ont men kändes mer på områden där huden är extra känslig som på näsan. Dock kände jag hela tiden att det här behövde verkligen min hud. Kände mig som ny människa! Sedan fick jag ta på mig en ansiktsmask som innehöll bland annat C-vitamin. Den doftade apelsin / citrus och kändes väldigt fräsch.

Jag fick ligga med ansiktsmasken i tjugo minuter. Väldigt avslappnande och själva atmosfären på No+Vello ger också en extra avslappnande känsla. Efter min ansiktsbehandling fick jag smörja in ansiktet med en fräsch ansiktskräm som jag hade på mig resten av dagen. Jag fick med mig ansiktsmask hem som jag gjorde på kvällen. Då fick den verka i en halvtimme och min hy har typ aldrig känts så fräsch någonsin som då när jag gick och la mig på kvällen.

 


skönhetssalong i malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?