Allt för en lyckad midsommarfest

Blogginlägg i samarbete med Partykungen

Hej fina. Hoppas ni njuter av denna soliga fredag (här i Malmö har vi i alla fall sol). Idag tänkte jag tipsa om Partykungen som erbjuder allt man kan tänka sig för en lyckad midsommarfest! Midsommar är en av mina favorithögtider på året och i min familj har vi en stark tradition där. På själva midsommarafton har vi alltid gått till Per-Jansgården i Hudiksvall för att fika, lyssna på spelmän och dansa (eller titta på när andra dansar) runt midsommarstången. Så mysig tradition! Sedan är det dock på midsommardagen vi har firat som mest för då bjuder vi in grannar och vänner till en stor midsommarfest!

I år blir det dock inget midsommarfirande i Hudiksvall då vi ska fira i Linköping med Carls barndomskompisar. Blir nog hur trevligt som helst det med!! 🙂 Självklart måste vi se till att pynta rejält så den där riktiga midsommarkänslan infinner sig. Partykungen erbjuder de perfekta produkterna för en lyckad midsommarfest, allt från servetter till engångstallrikar, ballonger och flaggor till snapsglas och sällskapsspel. Jag brukar ha en krans i håret, oftast av riktiga blommor, men Partykungen erbjuder även färdiga huvudbonader som är riktigt fina 🙂 Nedan har jag samlat några bilder på mina favoriter bland Partykungens stora och bra sortiment inom kategorin midsommar.

Hitta och shoppa dina egna favoriter i Partykungens webbutik. Älskar deras kategorisida och stora utbud av produkter till midsommar. Ha en underbar fredag mina fina läsare!

 

midsommarfest
Prosecco Pong känns ju så mycket mer jag än beer pong. Måste testa!

 

 

midsommarfest
En blomsterkrans med blommor i gult, blått och vitt

 

 

midsommarfest
Kubbspel är verkligen något jag förknippar med midsommar. Ett måste på midsommarfesten!

 

 

Följ:
Share:

Kommentera