Det tar ju lite tid

God morgon fina. Åh äntligen fredag! Man blir helt dagvill när det är ledig dag mitt i veckan men det ska bli riktigt skönt med helg nu. Som jag skrev igår ska jag träffa Anna idag efter jobbet och sedan blir det nog middag med Carl ute eller hemma när han kommer hem. Han jobbar ju i Köpenhamn så det tar ju lite tid att komma hem därifrån, även om de förenklat gränskontrollerna lite. Jag har själv inte drabbats av gränskontrollerna eftersom vi flyttade från Köpenhamn innan de drog igång.

Imorgon blir det fest och jag tror att jag bestämt mig för vilken klänning jag ska ha. Ni får se lite senare. Det är så mycket 30-årsfester och bröllop i år så ni kan ju ana hur svårt jag kommer ha det med outfits. Man kan ju inte ha samma outfit ?.

Ha en underbar fredag!

Följ:
Share:

Kommentera