Spännande möte

Hej fina. Hoppas allt är bra med er denna torsdag. Nu har jag precis köpt med mig en grön smoothie från Salads and Smoothies och förbereder lite till ett möte som börjar kl 13. Det är ett riktigt spännande möte faktiskt. Mer om det lite längre fram, får vara lite hemlighetsfull där. Inte för att ni tycker att det är jättekul att läsa om mitt jobb kanske, haha!

Det blir inte mycket heltimmeslunchraster nuförtiden då det är mycket på jobbet nu innan sommaren. Idag sitter jag och analyserar hur vår marknadsföring har gått under det här halvåret. Bra att ta sig tid att se över vad man gjort och vad som verkar funka bra och mindre bra.

Innan jag fortsätter jobba och beger mig sedan tänkte jag tipsa om att webbutiken Boozt har Crazy Deals just nu. Passa på! 🙂 Nu måste jag fortsätta jobba. Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera