Sveriges Nationaldag

God morgon fina ni. Är ni också lediga idag på Sveriges Nationaldag? Så himla skönt med sovmorgon! Jag hade tänkt gå upp redan halv nio för att hinna med allt jag vill men jag låg i sängen till typ tio. Lyssnade på ljudbok och njöt av ledigheten! Så härligt. Nu sitter jag i soffan, äter omelett och dricker kaffe.

Senare ska jag passa på att jobba lite med företaget. Har en del grejer jag inte hunnit med tidigare. Det är även jättefint väder ute så jag ska nog gå en promenad och/eller lägga mig i en park och lyssna på ljudbok.

Jag hade hoppats på att kunna lyssna på en massa politiska tal idag men det verkar inte vara så mycket sådant. Det är ju ändå valår och det vore bra att uppdatera sig, även hur de lokala politikerna tycker och tänker.

Vad hittar ni på?

Foto: Anna Matkovich, tunika från Miss Tunica.

Följ:
Share:

Kommentera