Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väska
Klännning
Cardigan
T-shirt
Väska
Satinkjol
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Slipover
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Linne
Väska
Bag
Väska
Väska
Linne
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kappa
Väska
Pullover
Blus
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kostymbyxa
Sneakers
Kappa
Knytblus
Väst
Knytblus
Skjorta
Linne
Skjorta
Kavaj
Tröja
Halsduk
Slacks
Kjol
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Blus
Skjorta
Kavaj
Blus
Ankelboots
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Klännning
Kjol
Kofta
Basker
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Jeans
Klänning
Byxor
Kappa
Kappa
Pullover
Kavaj
Väska
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Väska
Kappa
Kofta
Slingbacks
Kofta
Byxor
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kjol
Byxor
Vit blus
Grå kavaj
18   194
33   361
36   394
54   436
44   525

Möte om företaget

Hej fina. Nu är jag hemma efter jobb och möte med Anna som sköter redovisningen i mitt företag. Det var första mötet sedan jag började fakturera så skönt med en avstämning. Hon sa att allt såg bra ut och vi skickade in min första periodiska sammanställning för maj. Hon är verkligen tydlig och bra att ha och göra med! ?

Hann äta snabbt med Carl innan han cyklade iväg på volleyboll. Skönt att komma hem till färdig middag. Nu ligger jag i soffan med världens mensvärk. Hade tänkt gå en promenad men har nog för ont faktiskt. Hoppas det är bättre imorgon på min lediga dag. Har dock en del att dona med angående företagen men det gör inte så mycket ?.

Nu ska jag se ikapp Robinson. Trevlig kväll på er!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?