Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Blus
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Linne
Kavaj
Linne
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Skjorta
Slipover
Väska
Slacks
Väska
Kavaj
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Ankelboots
Kavaj
Skinnkjol
Basker
Knytblus
Linne
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Cardigan
Väska
Jeans
Väska
Pullover
Klänning
Kofta
Kappa
Kjol
Kofta
Byxor
Kofta
T-shirt
Byxor
Kappa
Kavaj
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kofta
Pullover
Väska
Kofta
Väska
Knytblus
Kappa
Stickad klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Pullover
Grå kavaj
Väska
Skjortklänning
Sneakers
Väska
Klänning
Knytblus
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Klännning
Kappa
Kofta
Skjorta
Kjol
Blus
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Halsduk
Kjol
Cape
Kjol
Kofta
Bag
Pälsjacka
Vit blus
Klännning
Kofta
Satinkjol
Kappa
Väst
Byxor
Klänning
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Slingbacks
Kjol
T-shirt
Tröja
Blus
Väska
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
39   200
43   374
37   405
38   413
61   470

Lördagskväll på Care of i Malmö

God morgon fina. Igår var vi på stranden och jag brände mig verkligen så mycket. Jag är röd som en tomat. Att jag aldrig lär mig ?. På kvällen åt vi räkor med aioli här hemma och sedan vid halv elva gick vi ner till Care of i Malmö för en drink. Så trevligt ställe med riktiga proffs till bartenders! Jag valde en som heter Ragnar.

Sedan gick vi även till Mello Yello en sväng där det var liveband. Älskar liveband haha. Känns lite sådär småstad. Idag är Carl och cyklar och jag ska snart möta upp Charlotta för brunch. Sedan måste jag fixa med företaget då jag ska träffa min redovisningskonsult denna vecka som kommer.

Ha en underbar dag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?