Annons: Shoppa min stil

Kappa
Pullover
Tröja
Blus
Pullover
Byxor
T-shirt
Slipover
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kofta
Vit blus
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Kappa
Kjol
Kavaj
Gucciskärp
Skjorta
Slipover
Klännning
Basker
Kavaj
Grön klänning
Kjol
Slipover vit
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Plisserad kjol
Kofta
Kavaj
Kappa
Body
Knytblus
Sneakers
Tröja
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kofta
Pullover
Kofta
Klänning
Kjol
Pullover
Skjorta
Satinkjol
Klänning
Cape
Kavaj
Väska
Blå klänning
Slacks
Plisserad kjol
Väska
Kjol
Kostymbyxa
Skjortklänning
Sandaler
Väst
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Topp
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Kofta
Klänning
Kappa
Linne
Blus
Blus
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kjol
Kofta
Blus
Cape
Kavaj
Klänning
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Manolo Blahnik
Bag
Skinnkjol
Skjorta
Svarta jeans
Skjorta
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Kofta
Cardigan
Skjorta
Väska
Blå knytblus
Klänning
Linne
Stövel
Kappa
Kofta
Väska
Kofta
Ankelboots
Stickad klänning
Kappa
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Boots
Kavaj
Väska
Kavaj
Linne med spets
Klänning
Byxor
Klänning
T-shirt
Cardigan
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Grå kavaj
Klänning
Slipover
Kavaj
Väska
Satinkjol
Slingbacks
Klänning
Kjol
Skjorta
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Slipover
Kjol
Byxor
Linne
Kjol
Kappa
Pälsjacka
Stickad klänning
T-shirt
Tröja
Jeans
Klännning
Väska
Väska

Rigoletto på Malmö Opera

Rigoletto på Malmö Opera

Detta är en recension av upplevelsen och föreställningen på Malmö Opera

God morgon fina. Igår var jag och Carl på operaföreställningen Rigoletto Malmö Opera. Min kompis Charlotta är med som statist så självklart måste man dit och supporta! Och ja hade faktiskt aldrig varit på en riktig opera så det kändes jättespännande att gå för första gången! Jag och Carl hade platser på övre sektionen i mitten. Riktigt bra platser måste jag säga!

Själva föreställningen Rigoletto på Malmö Opera var också humoristisk men samtidigt hade den en mörk historia. Det var lite som en thriller med humoristiska inslag. Man vill följa med i de rikas lyxiga fester, där kvinnor var som objekt till salu. Rigolettos dotter hålls inne gömd från världens ondska men ryktet börjar gå att han håller en älskarinna instängd. Måste säga att jag inte hängde med i allt då det var lite svårt ibland att både titta på vad som hände på scenen och översättningen.

Under pausen gick vi ner till utebaren och beställde lite oliver och två glas Champagne. Det var riktigt fint väder ute så vi passade på att ta lite bilder. Man fick ju inte ta bilder under själva föreställningen så därför är bilderna nedan endast från själva tacket efter operan. Kul att vara på Malmö Opera i alla fall och Rigoletto var en underhållande opera. Ingen av akterna kändes långa vilket är ett gott betyg från mig!:) Och Charlotta såg och var helt fantastisk på scen! <3

Innan Rigoletto på Malmö Opera var vi och åt middag på restaurang Mutantur som vi velat testa länge. Vi gick faktiskt även tillbaka dit en sväng efter föreställningen. Jag tänkte skriva mer om den restaurangen i ett annat inlägg. När vi kom hem vid elvatiden satte vi oss ute på innergården och drack ett glas och pratade om livet hehe. Idag ska vi hålla oss utomhus då det är sol.  Hoppas ni får en underbar lördag fina ni!


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?