Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Kofta
Linne
Bag
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Byxor
Pullover
Väska
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Byxor
Kappa
Kofta
Väska
Byxor
Klänning
Kofta
Tröja
Kostymbyxa
Skinnkjol
Pälsjacka
Knytblus
Jeans
Ankelboots
Väst
Halsduk
Kavaj
Skjorta
Klänning
Blus
Väska
Klänning
Kjol
Vit blus
Klänning
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kjol
Stövel
T-shirt
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Tröja
Pullover
Kofta
Kappa
Klänning
Kappa
Kavaj
Byxor
Väska
Blus
Stickad klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Knytblus
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Cardigan
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Kofta
Blus
Väska
Kjol
T-shirt
Kofta
Basker
Väska
Klänning
Klännning
Kavaj
Sneakers
Klänning
Slacks
Klänning
Väska
Kofta
Tröja
Kofta
Knytblus
Kappa
Slipover
Klänning
Skjorta
Väska
Klännning
Slingbacks
Klänning
Väska
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Kjol
Linne
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Cape
Kofta
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kappa
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Blus
Väska
Linne
Jacka
21   325
43   398
51   450
38   399
30   408

Restaurang Mutantur i Malmö

Restaurang Mutantur i Malmö

Detta är en recension av restaurang Mutantur i Malmö

Hej fina ni. Ända sedan jag läste om restaurang Mutantur i Malmö i en av de lokala tidningarna har jag velat gå dit och äta. Igår innan operan letade vi ett ställe att äta middag på. Dock hade vi inte jättemycket tid på oss då operan började klockan 19 och vi började leta restaurang vid femtiden. Restauarang Mutantur ligger ju nära operan så det var ju perfekt på det sättet!

Eftersom vi inte hade bokat bord satte vi oss i baren och fick beställa mat och äta där. Det passade oss utmärkt. Vi fick en jättetrevlig och schysst servitris! 🙂 Jag tog ett glas mousserande och Carl tog öl. Det var sjukt varmt ute så det var skönt att sitta inomhus och dricka något kallt. Jag beställde två mellanrätter och Carl tre. Jag valde först lätt pocherat ostron med gurka, ostronmajonäs, dill- och ättiksgelé. Jag älskar ju ostron så självklart valde jag det på menyn. Det var riktigt gott och fräscht med gurkan. Så nöjd. Som första rätt valde Carl stenbitsrom med dill, friterad jordärtskocka, lök och vispad grädde.

Råbiff är en annan favoriträtt för mig och därför blev min andra rätt tartar på Friskatorpets oxe med shimejsvamp, rostad lök och äggula. För Carl blev det fläskkrokett med syrad grädde och löjrom. Carl valde även en tredje rätt som blev fläsksida med vit sparris, kolgrillat smör och vattenkrasse. Allt var så himla gott! Och servitrisen gav oss verkligen superbra service och tog hänsyn till att vi hade lite bråttom till operan, bad om ursäkt för att de inte kunna servera oss ännu snabbare fastän det var vi själva som helt enkelt var lite för tidsoptimistiska. Vi hann i alla fall äta i lugn och ro och hann i tid till operan.

Vi är så nöjda med vår upplevelse och besök på restaurang Mutantur i Malmö. Både med maten, atmosfären och servicen! Vi kommer absolut att gå dit igen. Vi gick faktiskt dit igen en sväng efter operan för en drink. Samma servitris då. Så trevlig och bra! 🙂 Rekommenderas!
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?