Annons: Shoppa min stil

Ankelboots
Klänning
Kofta
Linne
Klänning
T-shirt
Skjorta
T-shirt
Knytblus
Väska
Stickad klänning
Bag
T-shirt
Skjorta
Skjortklänning
Kappa
Gucciskärp
Blus
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Slacks
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Klänning
Slipover
Kavaj
Slipover vit
Cape
Kofta
Kofta
Cardigan
Linne
Väska
Väska
Kofta
Plisserad kjol
Kofta
Kjol
Kjol
T-shirt
Skjorta
Väska
Svarta jeans
T-shirt
Klänning
Kavaj
Tröja
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Kjol
Kavaj
Kavaj
Stövel
Kofta
Väska
Sandaler
Kofta
Pälsjacka
Linne
Topp
Klänning
Kavaj
Kappa
Skjorta
Byxor
Kavaj
Plisserad kjol
Pullover
Pullover
Blus
Väska
Skjorta
Blå klänning
Kavaj
Skjorta
Tröja
Grön klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Byxor
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Cardigan
Kjol
Skjorta
Väska
Kofta
Satinkjol
Klänning
Jeans
Cape
Slipover
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kostymbyxa
Slipover
Klännning
Kofta
Klänning
Kofta
Manolo Blahnik
Grå kavaj
Boots
Pullover
Kappa
Sneakers
Väska
Väst
Pullover
Klänning
Satinkjol
Väska
Knytblus
Väska
Vit blus
Klänning
Slingbacks
Kjol
Kjol
Väska
Kjol
Slipover
Linne med spets
Knytblus
Väska
Klänning
Blus
Kavaj
Blå knytblus
Kavaj
Klänning
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Kappa
Body
Väska
Kofta
Klännning
Halsduk
Väska
Klänning
Basker
Byxor
Blus
Stickad klänning
Klänning

Restaurang Mutantur i Malmö

Restaurang Mutantur i Malmö

Detta är en recension av restaurang Mutantur i Malmö

Hej fina ni. Ända sedan jag läste om restaurang Mutantur i Malmö i en av de lokala tidningarna har jag velat gå dit och äta. Igår innan operan letade vi ett ställe att äta middag på. Dock hade vi inte jättemycket tid på oss då operan började klockan 19 och vi började leta restaurang vid femtiden. Restauarang Mutantur ligger ju nära operan så det var ju perfekt på det sättet!

Eftersom vi inte hade bokat bord satte vi oss i baren och fick beställa mat och äta där. Det passade oss utmärkt. Vi fick en jättetrevlig och schysst servitris! 🙂 Jag tog ett glas mousserande och Carl tog öl. Det var sjukt varmt ute så det var skönt att sitta inomhus och dricka något kallt. Jag beställde två mellanrätter och Carl tre. Jag valde först lätt pocherat ostron med gurka, ostronmajonäs, dill- och ättiksgelé. Jag älskar ju ostron så självklart valde jag det på menyn. Det var riktigt gott och fräscht med gurkan. Så nöjd. Som första rätt valde Carl stenbitsrom med dill, friterad jordärtskocka, lök och vispad grädde.

Råbiff är en annan favoriträtt för mig och därför blev min andra rätt tartar på Friskatorpets oxe med shimejsvamp, rostad lök och äggula. För Carl blev det fläskkrokett med syrad grädde och löjrom. Carl valde även en tredje rätt som blev fläsksida med vit sparris, kolgrillat smör och vattenkrasse. Allt var så himla gott! Och servitrisen gav oss verkligen superbra service och tog hänsyn till att vi hade lite bråttom till operan, bad om ursäkt för att de inte kunna servera oss ännu snabbare fastän det var vi själva som helt enkelt var lite för tidsoptimistiska. Vi hann i alla fall äta i lugn och ro och hann i tid till operan.

Vi är så nöjda med vår upplevelse och besök på restaurang Mutantur i Malmö. Både med maten, atmosfären och servicen! Vi kommer absolut att gå dit igen. Vi gick faktiskt dit igen en sväng efter operan för en drink. Samma servitris då. Så trevlig och bra! 🙂 Rekommenderas!
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?