Annons: Shoppa min stil

Cape
Kavaj
Cardigan
Byxor
Kjol
Kavaj
Basker
Väska
Linne
Ankelboots
Kavaj
Linne
Väska
Blus
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Slacks
Kofta
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Slipover
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Sneakers
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Byxor
Rosa kostymbyxor
Klänning
Byxor
Kofta
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Blus
Kappa
T-shirt
Bag
Kavaj
Kavaj
Skinnkjol
Kappa
Knytblus
Väst
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Klännning
Kappa
Väska
Tröja
T-shirt
Slingbacks
Skjortklänning
Kofta
Pullover
Klänning
Pullover
Kappa
Kavaj
Kofta
Kappa
Jeans
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Knytblus
Pullover
Pullover
Skjorta
Väska
Klänning
Kjol
Kjol
T-shirt
Kavaj
Blus
Tröja
Halsduk
Kappa
T-shirt
Klänning
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Klänning
Stickad klänning
T-shirt
Grå kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Linne
Väska
Jacka
Klännning
Väska
Väska
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
Blus
Knytblus
Väska
Vit blus
Kavaj
32   260
44   386
40   399
45   446
37   410

Strandmode – fina tunikor

Strandmode – fina tunikor

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag! Denna morgon ska jag faktiskt på en frukostföreläsning. Det var längesedan jag var på sådant i jobbet nu men bra att gå då och då för att få ny kunskap och inspiration inom marknadsföring.

Jag tänkte visa er mina två nya tunikor som klickat hem hos webbutiken Miss Tunica härom veckan. Jag älskar dom! Båda passar perfekt varma sommardagar särskilt när man ska vara på stranden och man enkelt vill kunna ta av och på. Min ena tunika som jag fick av Miss Tunica är leopardmönstrad och hellång. Jag tycker att den är så snygg! Den blir garanterat en favorit i sommar. Sval och skön och samtidigt täckande.

Min andra tunika var lite tvärtom den i leopard. Kortare i modellen, vit och mer transparent. Gillar den också men får nog skaffa lite brunare ben så blir den garanterat ännu finare på! 🙂

Miss Tunica är ett svenskt företag som själva designar sina tunikor i noga utvalda material. De erbjuder en massa tunikor i olika längd, mönster, färger och material. Alla är verkligen så fina! Jag är själv inte jättemycket för färg (som ni vet….) men jag skulle vilja bli bättre på att använda färg så nästa gång kanske jag vågar mig på att beställa någon av deras riktigt färgglada tunikor.

Förutom tunikor säljer Miss Tunica även accessoarer som är riktigt fina att ha till sin bikini eller strandtunika. Perfekta smycken och accessoarer för stranden helt enkelt! Kolla gärna in deras webbutik: Strandmode hos Miss Tunica.

Nu blir det frukost och sedan som jag nämnde föreläsning och jobbdag. Ikväll ska ju jag och Carl till Malmö Opera och se Rigoletto. Ser verkligen fram emot föreställningen. Sedan älskar jag även miljön på Malmö Opera. Kommer garanterat att bli en fantastisk kväll! 🙂 Hoppas ni får en underbar dag fina läsare.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?