Våra nya posters och ramar till vardagsrummet

Inlägg i samarbete med Poster Store.

Hej fina. Härom dagen fick jag och Carl hem nya posters med tillhörande ramar från webbutiken Poster Store. Vi har bott i vår lägenhet i flera år nu men fortfarande är det många väggar som är tomma så ett par tavlor var verkligen perfekt nu! Jag valde att beställa två posters med trädmotiv. Med ramar blir det två tavlor, den ena med trädtoppar och den andra med björkar. Jag är verkligen så nöjd!

Igår kväll monterade Carl tavlorna, alltså satte posters  i ramar, och nu sitter dem på en tavellist ovanför soffan i vardagsrummet. Kanske vi sätter upp dom på väggen ovanför våra fåtöljer i ena hörnan eller ovanför hallbyrån senare. Vi får se. Just nu passar de bra här i vardagsrummet i alla fall.

Poster Store säljer en massa olika poster i alla motiv man kan tänka sig. De flesta är i den här skandinaviska stilen som jag älskar när det kommer till inredning. Mycket svart och vitt och även fina motiv av naturen i olika former. Sedan finns det även flera storlekar att välja mellan både på posters och ramar.´och då vi har denna tjockleken på ramar på andra tavlor här hemma valde vi den.

Gå gärna in på Poster Store och hitta dina egna favoriter till ditt unika hem! 🙂 Nu måste jag tillbaka till jobbet. Ha en underbar eftermiddag fina ni!

 

 

Följ:
Share:

Kommentera