Annons: Shoppa min stil

Väska
Kavaj
Grå kavaj
Kostymbyxa
Kavaj
Slipover
Kjol
Tröja
Klänning
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kappa
Skjorta
Plisserad kjol
Klänning
Byxor
Sandaler
Klännning
Klänning
Kappa
Kofta
Kappa
Knytblus
Kappa
Knytblus
Kofta
Väska
Kofta
Pullover
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Linne med spets
Kavaj
Jeans
Ankelboots
Väst
Kavaj
T-shirt
Tweedklänning
T-shirt
Kavaj
Slipover
Cardigan
Skjorta
Blus
T-shirt
Knytblus
Slipover
Väska
Klänning
Kjol
T-shirt
Grön klänning
Väska
Kavaj
Stövel
Kofta
Stickad klänning
Tweedkavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Plisserad kjol
Väska
Skjorta
Sneakers
Kofta
Pälsjacka
Klänning
Cape
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Tröja
Kavaj
Väska
Knytblus
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Basker
Linne
Väska
Jacka
Väska
Klänning
Klänning
tröja
Halsduk
Knytblus
Bag
Skjorta
Kavaj
Body
Satinkjol
Väska
Linne
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
tröja
Kavaj
Pullover
T-shirt
Byxor
Väska
Pullover
Kofta
Klänning
Kjol
Kofta
Pullover
Cape
Blå klänning
Slipover vit
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Boots
Svarta jeans
Stickad klänning
Kappa
Klänning
Linne
klänning
Kofta
Kappa
Tröja
Kofta
Klänning
Kofta
Klänning
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kjol
Blå knytblus
Vit blus
Topp
Tröja
Skjorta
T-shirt
Kappa
Byxor
T-shirt
Väska
Väska
Topp
Linne
Kjol
Skjorta
Slacks
Cardigan
Linne
Klänning
Skjortklänning
Väska
T-shirt
T-shirt
Klännning
Slipover
Blus
Blus
Trench coat
Manolo Blahnik
Tröja
Byxor
Väska
Kavaj
Satinkjol
Blus
Kjol
Kjol
Kavaj
Kjol
Väska
Slingbacks
Blus

#MeToo och Fredrik Virtanen

Hej fina ni. För ett par dagar sedan såg jag en trailer på SVT 1 inför veckans Uppdrag Granskning ”#MeToo och Fredrik Virtanen”. Trailern var inte lång men jag fick direkt en klump i magen och kände att den här vinkeln är ju helt sjuk!? Hur kan SVT (av alla) välja att göra ett program om #MeToo med något slags syfte att bevisa att personer som berättat att de blivit utsatta för fruktansvärda övergrepp ljuger?!

Ikväll såg jag hela programmet. Jag ”hoppades” väl att programmet skulle vara objektivt och inte ”ta någons parti” som trailern antydde men det var helt tvärtom tycker jag. Så sjukt konstigt och dåligt! Och journalisten var så oprofessionell och hade en sådan nedlåtande ton mot alla, särskilt offren Cissi Wallin och andra som berättat om hur de utsatts för Virtanen.

Jag tycker självklart att media ska vara objektiv och lyfta fram båda sidors berättelser, utan att vara nedlåtande, respektlösa och ställa ledande frågor. Man har sett dåliga exempel på ”båda sidor” inom #MeToo. Vad jag tycker varit bra med #MeToo, berättelserna och diskussionerna är att många kvinnor som (felaktigt) känt skam över saker de blivit utsatta för (våldtäkt, utnyttjande, trakasserier…) nu kanske för första gången vågat berätta om det dom varit med om. Man känner ett systerskap och många kan reflektera över saker som hänt och i bästa fall inse att det inte är deras fel och att de inte ska skämmas över det.

#MeToo har verkligen berört mig på djupet och jag har varit så arg och ledsen. Jag har kokat i flera diskussioner jag haft med personer som pratar om ”alla som hittar på” , att ”MeToo har spårat ur” och att ”nu vågar man inte ens krama nån utan att först fråga”. SUCK. Många gånger har jag gett upp och gått därifrån.

Kände för att skriva av mig. Må rättvisan vinna ❤️.

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?