Visitkort från Vistaprint

Visitkort från Vistaprint

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er denna måndag. Jag har haft fullt upp på jobbet. En massa nya evenemang och kampanjer igång så det blir en hel del att stå i för mig som i stort sett är hela marknadsavdelningen på jobbet ?. Får också bra support av säljarna och utvecklarna!:)

Efter jobbet gick jag en promenad till ICA Caroli för att hämta ut några paket. Bland annat mina nya visitkort från Vistaprint. Om jag ska vara ärlig hade jag hunnit glömma bort att jag beställt dom men så kul att äntligen ha visitkort för mitt företag. Enklare på evenemang och så där man vill marknadsföra sig som bloggare / influencer.

Beställer man visitkort från Vistaprint får man designa dem själv utifrån olika mallar som man kan välja på. Jag valde visitkort i färgerna svart, vitt och guld. Är riktigt nöjd! Vad tycker ni?:)

Nu ska jag fixa lite mat. Carl är iväg och spelar fotbollsmatch och kommer hem lite senare. Vi hann i alla fall säga hej till varandra innan han drog. Imorgon har han volleyboll, på onsdag ska jag iväg och på torsdag ska Carl ha middag med jobbet. Tur att vi har bokat in världens bästa date på fredag. Mer om det i ett annat inlägg.

Trevlig kväll fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera