Lyckligt liv

Inlägg i samarbete med Lyckligt Liv

God morgon fina. Hoppas allt är bra med er! Idag vill jag lyfta fram en kvinna som heter Charlotte Uleskog och hennes engagemang för att vi alla ska få ett lyckligt liv. Hon jobbar som socionom och livscoach och driver Lyckligt Liv – Livscoach online.  Istället för att behöva ta sig till ett kontor kan man prata med en livsstil coach online genom Skype. Så bra!:)

Vi alla funderar nog då och då på vad som gör oss lyckliga, om vi lever vårt drömliv, om vi behöver förändra något för att må bra. Charlotte och Lyckligt Liv fokuserar på ens nuvarande situation och sedan sätter man upp mål utifrån det.

Om du vill prova livscoach online får du 15% rabatt på din första bokning om du nämner Marias blogg i formuläret. Läs mer och boka här. Dagens tips från mig. Nu ska jag dricka kaffe och se Nyhetsmorgon. Hoppas ni alla får en underbar dag!

 

livscoach

Följ:
Share:

Kommentera