Annons: Shoppa min stil

Slipover
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Pullover
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kjol
Väska
Sneakers
Ankelboots
Tröja
Knytblus
Vit blus
Väska
Satinkjol
Kavaj
Blus
Byxor
Kofta
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kofta
Linne
Kavaj
T-shirt
Väst
Klännning
Klännning
Grå kavaj
Klänning
Jeans
Väska
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Basker
Väska
Linne
Kappa
Väska
Pälsjacka
Klänning
Väska
Klänning
Skjorta
Halsduk
T-shirt
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Blus
Byxor
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Kappa
Knytblus
Kappa
Cardigan
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kappa
Linne
Kavaj
Slacks
Kappa
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Pullover
Kavaj
Byxor
Kavaj
Kappa
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Bag
Klänning
Kofta
T-shirt
Pullover
Väska
Kjol
Kjol
Blus
Pullover
21   258
34   401
36   397
55   438
45   527

Vibliotek i Malmö – bloggträff

Vibliotek i Malmö – bloggträff

God morgon fina. Idag har jag äntligen tid att skriva om den bloggträff som jag och fyra andra bloggare hade på restaurang Vibliotek i Malmö. Anna känner jag ju men det var första gången jag träffade Linda, Therese och Lisa. Har ju följt dom ett bra tag på Instagram och läst bloggarna så kul att träffas IRL! ? Och så himla trevligt vi hade!

Vi samlades vid halv sex i måndags och då var även bästa fotografen Claudia Jonson, som driver Den lilla fotobyrån, på plats och tog bilder på oss. Så himla snällt och så bra och professionell hon är! Det var ju lite svårt att få alla att se bra ut på samma bild men nedan ser ni lite blandade gruppbilder. Hon tog även lite enskilda bilder / porträttbilder på var och en av oss inne på Vibliotek i Malmö.

Det som är skönt när man umgås med andra bloggare är att det inte är några konstigheter att man ska fota allt och att det får ta tid innan man väl börjar äta ?. Lite svårt när man är med andra att fota en kvart innan man får hugga in på den serverade maten. Här var det helt normalt! Atmosfären på Vibliotek är verkligen supermysig och personalen hur trevlig som helst! Känns extra genuint att man får prata spanska eller engelska med dom!:)

Vi beställde in tre tapas var. Jag valde en chorizo-gryta, aubergine och tonfisktartar. Alltså då himla gott! Innan själva tapasrätterna kom in fick vi även flera olika goda snacks. Mums! Min favorit av mina tapas var nog tonfisktartar. Jag älskar som ni vet både råbiff och tonfisktartar och väljer det alltid på restauranger om det finns på menyn. Det blev även ett quiz under kvällen som vi tillsammans deltog i men det blev inte tillräckligt många rätt för vinst tyvärr hehe.

Nu när vi alla bloggare fick till en träff passade vi på att prata om hur vi tillsammans skulle kunna lyfta Malmö som stad. Tillsammans når vi ut till en större publik och om vi börjar samarbeta mer kan det nog bli riktigt bra! Vi gav även varandra bra tips utifrån egna erfarenheter av vad som funkar och inte. Alla var så himla trevliga och lättsamma. Hade lätt kunnat fortsätta kvällen längre! Vi får se till att träffas snart igen ?.

Ha en underbar söndag! 🙂

 

Bilder från bloggträffen på Vibliotek i Malmö 
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?