Annons: Shoppa min stil

Slingbacks
Plisserad kjol
Topp
Klänning
Pälsjacka
Kjol
Kavaj
Blå klänning
Byxor
Klänning
Väska
Väska
Satinkjol
Slipover
Grå kavaj
Pullover
Slipover
Byxor
Klänning
Klänning
Cardigan
Väska
Kofta
Klänning
Kofta
Kjol
Cape
Svarta jeans
Knytblus
Väska
Kavaj
Cape
Linne
Kjol
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Skjorta
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Kappa
Väska
Linne
Klänning
Skjorta
Kappa
T-shirt
Cardigan
Tröja
Klänning
Kjol
T-shirt
Kjol
Blus
Väska
Ankelboots
Blus
Satinkjol
Byxor
Kavaj
Stickad klänning
T-shirt
Blus
Stövel
Kjol
Kappa
T-shirt
Slipover
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Slipover
Pullover
Sandaler
Kjol
Väska
Tweedkavaj
Halsduk
Kavaj
Väska
Väska
Klänning
Stickad klänning
Bag
Knytblus
tröja
Klänning
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kjol
Klännning
Knytblus
Boots
Väska
Manolo Blahnik
klänning
Linne
Klänning
Topp
Kjol
tröja
Vit blus
Blå knytblus
Skinnkjol
Väska
Sneakers
Tweedklänning
Skjorta
Kappa
Knytblus
Skjorta
Tröja
Kofta
Klänning
Väst
Kofta
Jeans
Kjol
Slacks
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Knytblus
Klännning
Linne
Kofta
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Linne
Kjol
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Pullover
Grön klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Skjortklänning
Väska
Gucciskärp
Blus
Byxor
Slipover vit
Klänning
Klänning
Jacka
Plisserad kjol
Tröja
Trench coat
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
Tröja
Tröja
Kofta
Blus
Kjol
Basker
T-shirt
Klänning
Kofta
Kappa
Skjorta
Linne med spets
Kappa
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Body
Väska

Vibliotek i Malmö – bloggträff

Vibliotek i Malmö – bloggträff

God morgon fina. Idag har jag äntligen tid att skriva om den bloggträff som jag och fyra andra bloggare hade på restaurang Vibliotek i Malmö. Anna känner jag ju men det var första gången jag träffade Linda, Therese och Lisa. Har ju följt dom ett bra tag på Instagram och läst bloggarna så kul att träffas IRL! ? Och så himla trevligt vi hade!

Vi samlades vid halv sex i måndags och då var även bästa fotografen Claudia Jonson, som driver Den lilla fotobyrån, på plats och tog bilder på oss. Så himla snällt och så bra och professionell hon är! Det var ju lite svårt att få alla att se bra ut på samma bild men nedan ser ni lite blandade gruppbilder. Hon tog även lite enskilda bilder / porträttbilder på var och en av oss inne på Vibliotek i Malmö.

Det som är skönt när man umgås med andra bloggare är att det inte är några konstigheter att man ska fota allt och att det får ta tid innan man väl börjar äta ?. Lite svårt när man är med andra att fota en kvart innan man får hugga in på den serverade maten. Här var det helt normalt! Atmosfären på Vibliotek är verkligen supermysig och personalen hur trevlig som helst! Känns extra genuint att man får prata spanska eller engelska med dom!:)

Vi beställde in tre tapas var. Jag valde en chorizo-gryta, aubergine och tonfisktartar. Alltså då himla gott! Innan själva tapasrätterna kom in fick vi även flera olika goda snacks. Mums! Min favorit av mina tapas var nog tonfisktartar. Jag älskar som ni vet både råbiff och tonfisktartar och väljer det alltid på restauranger om det finns på menyn. Det blev även ett quiz under kvällen som vi tillsammans deltog i men det blev inte tillräckligt många rätt för vinst tyvärr hehe.

Nu när vi alla bloggare fick till en träff passade vi på att prata om hur vi tillsammans skulle kunna lyfta Malmö som stad. Tillsammans når vi ut till en större publik och om vi börjar samarbeta mer kan det nog bli riktigt bra! Vi gav även varandra bra tips utifrån egna erfarenheter av vad som funkar och inte. Alla var så himla trevliga och lättsamma. Hade lätt kunnat fortsätta kvällen längre! Vi får se till att träffas snart igen ?.

Ha en underbar söndag! 🙂

 

Bilder från bloggträffen på Vibliotek i Malmö 
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?