Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kappa
Kavaj
Kofta
Kofta
Väska
Blå knytblus
Blus
Linne
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Väska
Kappa
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Linne
Grå kavaj
Satinkjol
Väska
Blus
Cape
Klänning
Slipover
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Stickad klänning
Kavaj
Klänning
Bag
Jeans
Kavaj
Kofta
Skjorta
Byxor
Kofta
Klännning
Halsduk
Kjol
Klänning
Klänning
Pullover
Tröja
Kofta
Väska
Sandaler
Kjol
Slipover
Väska
Väska
Sneakers
Väska
Linne
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Väst
Slipover
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Slipover
Kavaj
Kappa
Kofta
Kappa
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Rosa kostymbyxor
Cardigan
Klänning
Väska
Slipover vit
Skjorta
Kofta
Pullover
Kofta
Kofta
Blus
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
T-shirt
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Cardigan
Kjol
Cape
Basker
Kostymbyxa
Knytblus
Pullover
T-shirt
Kofta
T-shirt
Knytblus
Kavaj
Gucciskärp
Plisserad kjol
Manolo Blahnik
Slingbacks
Stickad klänning
Kjol
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Väska
Knytblus
Body
Klänning
T-shirt
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Tröja
Klänning
Svarta jeans
Topp
Skjorta
Klänning
Pullover
Kofta
Blå klänning
Boots
Klänning
Linne med spets
Skjorta
Vit blus
Kjol
Blus
Byxor
Kavaj
Grön klänning
Kjol
Väska
Tröja
Kjol
Stövel
Klännning
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Kofta
Slacks
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
T-shirt

Vibliotek i Malmö – bloggträff

Vibliotek i Malmö – bloggträff

God morgon fina. Idag har jag äntligen tid att skriva om den bloggträff som jag och fyra andra bloggare hade på restaurang Vibliotek i Malmö. Anna känner jag ju men det var första gången jag träffade Linda, Therese och Lisa. Har ju följt dom ett bra tag på Instagram och läst bloggarna så kul att träffas IRL! ? Och så himla trevligt vi hade!

Vi samlades vid halv sex i måndags och då var även bästa fotografen Claudia Jonson, som driver Den lilla fotobyrån, på plats och tog bilder på oss. Så himla snällt och så bra och professionell hon är! Det var ju lite svårt att få alla att se bra ut på samma bild men nedan ser ni lite blandade gruppbilder. Hon tog även lite enskilda bilder / porträttbilder på var och en av oss inne på Vibliotek i Malmö.

Det som är skönt när man umgås med andra bloggare är att det inte är några konstigheter att man ska fota allt och att det får ta tid innan man väl börjar äta ?. Lite svårt när man är med andra att fota en kvart innan man får hugga in på den serverade maten. Här var det helt normalt! Atmosfären på Vibliotek är verkligen supermysig och personalen hur trevlig som helst! Känns extra genuint att man får prata spanska eller engelska med dom!:)

Vi beställde in tre tapas var. Jag valde en chorizo-gryta, aubergine och tonfisktartar. Alltså då himla gott! Innan själva tapasrätterna kom in fick vi även flera olika goda snacks. Mums! Min favorit av mina tapas var nog tonfisktartar. Jag älskar som ni vet både råbiff och tonfisktartar och väljer det alltid på restauranger om det finns på menyn. Det blev även ett quiz under kvällen som vi tillsammans deltog i men det blev inte tillräckligt många rätt för vinst tyvärr hehe.

Nu när vi alla bloggare fick till en träff passade vi på att prata om hur vi tillsammans skulle kunna lyfta Malmö som stad. Tillsammans når vi ut till en större publik och om vi börjar samarbeta mer kan det nog bli riktigt bra! Vi gav även varandra bra tips utifrån egna erfarenheter av vad som funkar och inte. Alla var så himla trevliga och lättsamma. Hade lätt kunnat fortsätta kvällen längre! Vi får se till att träffas snart igen ?.

Ha en underbar söndag! 🙂

 

Bilder från bloggträffen på Vibliotek i Malmö 
Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?