Annons: Shoppa min stil

Slipover
Kavaj
Klänning
Kappa
Slingbacks
Linne
Knytblus
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Jeans
Pullover
Basker
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Knytblus
Väska
T-shirt
Pullover
Kofta
Kjol
Pullover
Klänning
T-shirt
T-shirt
Väska
Blus
Kofta
Blus
Klänning
Sneakers
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Väska
Kappa
Byxor
Kavaj
Väska
Pullover
Knytblus
Klänning
Kofta
Väska
Skinnkjol
T-shirt
Linne
Klänning
Tröja
Cardigan
Kjol
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Satinkjol
Linne
Kofta
Blus
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Väska
Grå kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Kappa
Kjol
Kofta
Klänning
Jacka
Bag
Pälsjacka
Vit blus
Kavaj
Slacks
Klänning
Kofta
Kostymbyxa
T-shirt
Skjorta
Kofta
Klänning
Kjol
T-shirt
Klännning
Kavaj
Cape
Väska
Klänning
Väska
Blus
Klännning
Klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Klänning
Väska
Stickad klänning
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
Väska
Tröja
Väska
Skjorta
T-shirt
Byxor
Kofta
Väska
Väska
Halsduk
Ankelboots
Byxor
Väst
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Klänning
T-shirt
Klänning
32   270
44   393
40   400
45   446
37   410

Kanske Kreta i sommar?

Kreta

Hej fina. Jag känner att jag vill ut och resa. Förra sommaren var jag och Carl en vecka på Kreta och jag blev verkligen helt förälskad. Fina miljöer, god mat, mycket sol och bad. Vill tillbaka! För även om maj har varit en fin månad här i Sverige, så vet man ju att resten av sommaren ofta kan bli sisådär.

När jag surfar runt ser jag att Ving har hela 15 olika resmål på ön, med något som passar alla från party- och shoppingvänliga städer till lugna och avskilda resorts. Man kan faktiskt få en vecka för två för under 3000 kr. Man kanske skulle slå till innan svenskt ruskväder driver upp priserna?

De fina stränderna och Medelhavets klara vatten känns verkligen lockande. Några stränder jag har hört talas om och/eller besökt är Janis Joplins och Bob Dylans gamla hippie-strand vid Matala, lagunen i Elafonissi, den Rio-lika stranden vid Falassarna, palmstranden i Preveli och den långgrunda stranden i skuggan av borgen i Frangokastello.

Känner man mer för att vara romantisk sägs Amaridalen med sina vitkalkade byar, fikon- och olivträd vara rätt ställe. Här står tiden stilla, människor tar sig tid, färgerna är starka och formerna mjuka. Eller varför inte leta upp en egen strand någonstans på den stilla östkusten?

Marknaden i Chania är också värd ett besök. Där kan man handla fantastiska kryddor, tyger och läderprodukter. Eller timjanhonung, som är så gott.

Och om man vill finns det mycket annat att titta på. Många historiska minnesmärken är över 4000 år gamla, vilket verkligen är sjukt imponerande. Det finns gott om guidade turer för den som inte hinner läsa på själv innan.

Den lokala maten är fräsch och verkar god. Här kan man verkligen tala om medelhavskost med färska och hälsosamma råvaror.

Men man ska kanske inte planera för mycket, utan mer ta dagen som den kommer och göra vad som faller en in. Saken är säker att på Kreta saknas det inte alternativ att välja mellan, beroende på lust, ork och humör.

Det sköna med charter, till exempel med Ving, är att man får allt i ett paket. Välj ort och hotell och allt är klart. Inget krångel med att boka flyg eller hotellbokningar. Resebolagen ordnar allt och de gör det bra, för att få nöjda kunder som kommer tillbaka.

Vilka är dina bästa tips när det gäller Kreta? Och vilka andra resmål tycker du passar i sommar? Lämna gärna dina tips i kommentarerna.

kreta

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?