Annons: Shoppa min stil

Pullover
Väska
Ankelboots
Blå klänning
Blus
Klänning
Grön klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Kofta
Klänning
Skjorta
Väst
Skjorta
Väska
Kappa
Kofta
Kavaj
Svarta jeans
Skjorta
Knytblus
Topp
Knytblus
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Blå knytblus
Klänning
T-shirt
Gucciskärp
T-shirt
Skjorta
Body
Kappa
Stickad klänning
Byxor
Blus
Slipover
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kjol
Kavaj
Slipover
Kavaj
Väska
Kavaj
Knytblus
Manolo Blahnik
Kofta
Pälsjacka
Väska
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kjol
Kavaj
Halsduk
Klänning
Linne
Klänning
Blus
Skjorta
Kappa
Slacks
Linne med spets
T-shirt
Klänning
Skjorta
Blus
Cape
T-shirt
Kjol
Kappa
Kappa
Byxor
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Tröja
Väska
Pullover
Klänning
Klänning
Kofta
Plisserad kjol
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Klännning
Skinnkjol
Kavaj
Cape
Bag
Sandaler
Kofta
Boots
Stickad klänning
Väska
Kofta
Kjol
Grå kavaj
Satinkjol
Klänning
Pullover
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Jeans
T-shirt
Kjol
Stövel
Väska
Cardigan
Kavaj
T-shirt
Väska
Slipover
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kjol
Satinkjol
Kofta
Klänning
Sneakers
Cardigan
Vit blus
Kavaj
Basker
Pullover
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Tröja
Kavaj
Byxor
Slingbacks
Väska
Väska
Slipover
Väska
Klänning
Plisserad kjol
Klännning
Väska
Skjortklänning
Linne
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Linne
Slipover vit
Kjol
Tröja

Kanske Kreta i sommar?

Kreta

Hej fina. Jag känner att jag vill ut och resa. Förra sommaren var jag och Carl en vecka på Kreta och jag blev verkligen helt förälskad. Fina miljöer, god mat, mycket sol och bad. Vill tillbaka! För även om maj har varit en fin månad här i Sverige, så vet man ju att resten av sommaren ofta kan bli sisådär.

När jag surfar runt ser jag att Ving har hela 15 olika resmål på ön, med något som passar alla från party- och shoppingvänliga städer till lugna och avskilda resorts. Man kan faktiskt få en vecka för två för under 3000 kr. Man kanske skulle slå till innan svenskt ruskväder driver upp priserna?

De fina stränderna och Medelhavets klara vatten känns verkligen lockande. Några stränder jag har hört talas om och/eller besökt är Janis Joplins och Bob Dylans gamla hippie-strand vid Matala, lagunen i Elafonissi, den Rio-lika stranden vid Falassarna, palmstranden i Preveli och den långgrunda stranden i skuggan av borgen i Frangokastello.

Känner man mer för att vara romantisk sägs Amaridalen med sina vitkalkade byar, fikon- och olivträd vara rätt ställe. Här står tiden stilla, människor tar sig tid, färgerna är starka och formerna mjuka. Eller varför inte leta upp en egen strand någonstans på den stilla östkusten?

Marknaden i Chania är också värd ett besök. Där kan man handla fantastiska kryddor, tyger och läderprodukter. Eller timjanhonung, som är så gott.

Och om man vill finns det mycket annat att titta på. Många historiska minnesmärken är över 4000 år gamla, vilket verkligen är sjukt imponerande. Det finns gott om guidade turer för den som inte hinner läsa på själv innan.

Den lokala maten är fräsch och verkar god. Här kan man verkligen tala om medelhavskost med färska och hälsosamma råvaror.

Men man ska kanske inte planera för mycket, utan mer ta dagen som den kommer och göra vad som faller en in. Saken är säker att på Kreta saknas det inte alternativ att välja mellan, beroende på lust, ork och humör.

Det sköna med charter, till exempel med Ving, är att man får allt i ett paket. Välj ort och hotell och allt är klart. Inget krångel med att boka flyg eller hotellbokningar. Resebolagen ordnar allt och de gör det bra, för att få nöjda kunder som kommer tillbaka.

Vilka är dina bästa tips när det gäller Kreta? Och vilka andra resmål tycker du passar i sommar? Lämna gärna dina tips i kommentarerna.

kreta

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?