Annons: Shoppa min stil

Kjol
Body
Kostymbyxa
Skjorta
Blus
Kjol
Trench coat
Skjorta
Blå klänning
Väska
T-shirt
Stövel
Kappa
Väska
Kavaj
Cardigan
Kofta
Väska
Kavaj
Boots
Blus
Väska
Kavaj
Pullover
Linne
Kofta
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Stickad klänning
Blus
Slingbacks
Satinkjol
Skinnkjol
Sneakers
Kappa
Tröja
Väska
Kjol
Blå knytblus
Kappa
Kofta
Kjol
Blus
Väska
Pullover
Pullover
Kavaj
Kofta
Sandaler
Halsduk
Pälsjacka
Kjol
Klänning
Kappa
Topp
Klänning
Kappa
T-shirt
Väska
Slipover
Klänning
Byxor
Kofta
Skjorta
Tweedklänning
Kavaj
Knytblus
Manolo Blahnik
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Klänning
Skjorta
Kofta
Linne
Tröja
Kofta
T-shirt
Väst
Skjorta
T-shirt
Tröja
Kavaj
Linne med spets
Klännning
Tröja
Cardigan
Skjorta
Klänning
Cape
Rosa kostymbyxor
tröja
Plisserad kjol
Blus
Byxor
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Kofta
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Slipover vit
Ankelboots
Klänning
Jacka
Kofta
Knytblus
Klänning
Klänning
Cape
Grå kavaj
Byxor
Linne
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Linne
Satinkjol
Tröja
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
Grön klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Slipover
Väska
Skjorta
Topp
Skjortklänning
Klänning
Kappa
Pullover
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kjol
Byxor
Klänning
Kavaj
Väska
Jeans
Kavaj
Slacks
Väska
T-shirt
Slipover
Linne
Klänning
Kjol
Klänning
T-shirt
Väska
Tweedkavaj
Klänning
Kofta
Bag
Väska
Kjol
Kjol
klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Kofta
Vit blus
Knytblus
T-shirt
Knytblus
Slipover
Klänning
Kavaj
Kappa
tröja
Basker
Kavaj
Svarta jeans
Kavaj
Klännning
Kjol
Klänning

Tandblekning i Malmö

Tandblekning i Malmö 

Hej fina ni. Nu tänkte jag äntligen berätta om när jag för några dagar sedan gjorde tandblekning i Malmö hos salong No+Vello. Jag har velat göra en tandblekning treatment länge nu och har ju provat diverse tandblekning hemma kit men ingenting har fungerat bra. Därför kändes det så himla spännande att prova tandblekning i Malmö hos salong No+Vello.

No+Vello erbjuder tandblekning med metoden +esthetic LED tandblekning som är ett snabbt, praktiskt och effektivt sätt att återställa den naturliga färgen på tänderna. Jag har ju druckit en hel del kaffe, rött vin och annat som missfärgat mina tänder. Jag har haft komplex för mina gulnade tänder men nu fick jag äntligen chans att få vita tänder igen.

När jag kom in på salong No+Vello i Malmö fick jag ett så fint bemötande. Så trevlig personal! 🙂 Jag fick börja med att fylla i ett formulär och svara på frågor om mig själv och mina tänder. Det kändes bra och seriöst. Sedan fick jag komma in i ett mysigt rum där min tandblekning behandling skulle äga rum. Skönt att rummet låg lite avskiljt från själva hallen och receptionen där andra kunder kunde komma in.

Jag fick borsta igenom tänderna innan själva behandlingen skulle påbörjas och sedan fick jag lägga mig på en brits. Sedan kollade vi nyansen på mina tänder och det var nyans nummer 28. Sedan fick jag ta på mig ett slags verktyg som höll tänderna framme under hela behandlingen (som ni ser på första bilden nedan). Därefter började behandlingen och jag fick själva LED lampan som skulle bleka tänderna över mig.  Behandlingen tog tjugo minuter och det var inga problem att ligga under lampan där under den tiden.

Det var såklart jättespännande att se resultatet sen! Eftersom jag tidigare inte sett så mycket resultat av tandblekning hoppades jag inte på för mycket. Men gissa om jag blev förvånad när jag såg mig själv i spegeln! Tänderna hade verkligen blivit vitare! Från nyans 28 till 20! Jag kände mig så glad! Nästa vecka ska jag besöka No+Vello igen och då ska vi passa på att kolla hur tänderna ser ut, om det är aktuellt med ännu en tandblekning behandling.

Jag är så nöjd med min tandblekning i Malmö hos No+Vello. Det enda jobbiga var att man behövde skippa kaffe ;). Annars är jag så imponerad av tekniken +esthetic LED Tandblekning, servicen och atmosfären på salongen. Vill ni göra tandblekning eller någon annan behandling såsom hårborttagning, cellulitbehandling och ansiktsbehandling (finns fler) får ni 20% rabatt om ni uppger Marias blogg vid bokning! 🙂

Ha en fin dag! <3

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?