Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kappa
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Manolo Blahnik
Klänning
Klännning
Kjol
Skjorta
Blus
Kofta
Rosa kostymbyxor
Väska
Kofta
T-shirt
T-shirt
Klänning
Satinkjol
Linne
Klänning
Väska
Skjorta
Bag
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Slipover
Väska
Kavaj
Väska
Cardigan
Väska
Slipover
Kofta
Slacks
Blus
T-shirt
T-shirt
Svarta jeans
Klänning
Skjortklänning
Sandaler
Skjorta
Klänning
Väska
Kappa
Cape
T-shirt
Klänning
Klänning
T-shirt
Linne med spets
Tröja
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Pälsjacka
Väska
Blus
Kavaj
Gucciskärp
Pullover
Väska
Blå klänning
Cardigan
Knytblus
Halsduk
Kofta
Klänning
Slipover
Body
Linne
Kappa
Klänning
Klänning
Topp
T-shirt
Klänning
Ankelboots
T-shirt
Väst
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Kostymbyxa
Blå knytblus
Klänning
T-shirt
Kjol
Klännning
Väska
Kavaj
Kofta
T-shirt
Pullover
Pullover
Kjol
Skinnkjol
Skjorta
Slipover vit
Plisserad kjol
Kavaj
Byxor
Cape
Knytblus
Kofta
Kavaj
Linne
Kofta
Satinkjol
Kavaj
Väska
Plisserad kjol
Kavaj
Tröja
Väska
Grå kavaj
Knytblus
Kjol
Kappa
Kofta
Blus
Kavaj
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Jeans
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
Kappa
Kavaj
Stövel
Byxor
Boots
Tröja
Kofta
Klänning
Slipover
Klänning
Byxor
Stickad klänning
Kavaj
Kjol
Vit blus
Kofta
Kappa
Kavaj
Pullover
Skjorta
Basker
Kofta
Väska
Skjorta
Skjorta
Sneakers
Kavaj
Kappa
Grön klänning

Tandblekning i Malmö

Tandblekning i Malmö 

Hej fina ni. Nu tänkte jag äntligen berätta om när jag för några dagar sedan gjorde tandblekning i Malmö hos salong No+Vello. Jag har velat göra en tandblekning treatment länge nu och har ju provat diverse tandblekning hemma kit men ingenting har fungerat bra. Därför kändes det så himla spännande att prova tandblekning i Malmö hos salong No+Vello.

No+Vello erbjuder tandblekning med metoden +esthetic LED tandblekning som är ett snabbt, praktiskt och effektivt sätt att återställa den naturliga färgen på tänderna. Jag har ju druckit en hel del kaffe, rött vin och annat som missfärgat mina tänder. Jag har haft komplex för mina gulnade tänder men nu fick jag äntligen chans att få vita tänder igen.

När jag kom in på salong No+Vello i Malmö fick jag ett så fint bemötande. Så trevlig personal! 🙂 Jag fick börja med att fylla i ett formulär och svara på frågor om mig själv och mina tänder. Det kändes bra och seriöst. Sedan fick jag komma in i ett mysigt rum där min tandblekning behandling skulle äga rum. Skönt att rummet låg lite avskiljt från själva hallen och receptionen där andra kunder kunde komma in.

Jag fick borsta igenom tänderna innan själva behandlingen skulle påbörjas och sedan fick jag lägga mig på en brits. Sedan kollade vi nyansen på mina tänder och det var nyans nummer 28. Sedan fick jag ta på mig ett slags verktyg som höll tänderna framme under hela behandlingen (som ni ser på första bilden nedan). Därefter började behandlingen och jag fick själva LED lampan som skulle bleka tänderna över mig.  Behandlingen tog tjugo minuter och det var inga problem att ligga under lampan där under den tiden.

Det var såklart jättespännande att se resultatet sen! Eftersom jag tidigare inte sett så mycket resultat av tandblekning hoppades jag inte på för mycket. Men gissa om jag blev förvånad när jag såg mig själv i spegeln! Tänderna hade verkligen blivit vitare! Från nyans 28 till 20! Jag kände mig så glad! Nästa vecka ska jag besöka No+Vello igen och då ska vi passa på att kolla hur tänderna ser ut, om det är aktuellt med ännu en tandblekning behandling.

Jag är så nöjd med min tandblekning i Malmö hos No+Vello. Det enda jobbiga var att man behövde skippa kaffe ;). Annars är jag så imponerad av tekniken +esthetic LED Tandblekning, servicen och atmosfären på salongen. Vill ni göra tandblekning eller någon annan behandling såsom hårborttagning, cellulitbehandling och ansiktsbehandling (finns fler) får ni 20% rabatt om ni uppger Marias blogg vid bokning! 🙂

Ha en fin dag! <3

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?