Annons: Shoppa min stil

VĂ€ska
T-shirt
VĂ€ska
Halsduk
VĂ€ska
Byxor
Skjorta
VĂ€ska
Kofta
Skjorta
KlÀnnning
VĂ€ska
Kofta
Kappa
Kofta
Tröja
VĂ€ska
Kjol
Cape
KlÀnning
SkjortklÀnning
Kappa
VĂ€ska
Ankelboots
Kavaj
Kofta
KlÀnning
Kappa
VĂ€ska
KlÀnning
Kofta
Tröja
Kofta
KlÀnning
Tröja
Kavaj
T-shirt
KlÀnning
Stövel
Skjorta
Kofta
Kjol
KlÀnning
Kavaj
VĂ€ska
Skjorta
Jeans
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Blus
Byxor
KlÀnning
Pullover
VĂ€ska
Kofta
KlÀnning
Kavaj
Kappa
GrÄ kavaj
Slingbacks
Kavaj
Byxor
KlÀnning
VĂ€ska
VĂ€ska
Kjol
Kofta
Vit blus
Kavaj
Jacka
Kappa
VĂ€ska
VĂ€ska
Kavaj
Cardigan
Satinkjol
Kavaj
KlÀnning
Kavaj
VĂ€ska
PĂ€lsjacka
KlÀnning
Sneakers
Slipover
KlÀnning
VĂ€st
T-shirt
Pullover
VĂ€ska
Knytblus
Pullover
Pullover
Stickad klÀnning
VĂ€ska
Linne
Skinnkjol
Kofta
Kofta
KlÀnning
VĂ€ska
Kavaj
Kofta
Blus
Kostymbyxa
Kappa
T-shirt
Kofta
Bag
KlÀnnning
Blus
KlÀnning
Kavaj
Knytblus
Skjorta
KlÀnning
Knytblus
Linne
Kavaj
Linne
T-shirt
T-shirt
Kofta
VĂ€ska
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kavaj
Byxor
KlÀnning
Skjorta
KlÀnning
KlÀnning
Basker
Kavaj
Kjol
Skjorta
Blus
Slacks
22   339
43   405
51   450
38   399
30   408

Storlek 40 ?

Hej fina. Den hĂ€r dagen har kĂ€nts seg pĂ„ nĂ„got sĂ€tt. BestĂ€mde mig för att gĂ„ pĂ„ stan en svĂ€ng efter jobbet dĂ„ det var lĂ€ngesedan jag gick i butiker. Det blev lite shopping inne pĂ„ H&M. Jag har velat köpa en baddrĂ€kt dĂ„ jag tĂ€nker att jag kanske skulle kĂ€nna mig mer bekvĂ€m i en sĂ„dan i jĂ€mförelse med bikini. Hittade en jag gillade men alltsĂ„ lite chockad över att jag behöver storlek 40 för att inte visa hela baken ?. Är ju 160 cm lĂ„ng och har vanligtvis storlek 34-36 pĂ„ tröjor, klĂ€nningar, byxor med mera sĂ„ nĂ„got konstigt med storlekarna kĂ€nns det som? Är kanske trendigt att visa mycket men jag lovar att det inte skulle vara smickrande pĂ„ mig alltsĂ„! ?

IkvÀll har jag Àven hunnit stÀda lite i garderoben och fixat lite med mitt företag. Det gÄr faktiskt bra!:) Nu ska vi sova. God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter nÄgot?