Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Cardigan
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Linne
Klännning
Pullover
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Ankelboots
Jeans
Byxor
Klänning
Linne
48   290
79   438
56   446
61   585
61   636

Katastrof

Hej fina. Idag vaknade jag som vanligt strax efter klockan 06 och gick direkt in i duschen. Där upptäcker jag att det inte finns något varmvatten! Hjälp. Det var inte ens ljummet vatten utan iskallt. Det blev en rekordsnabb dusch idag helt enkelt…vilken katastrofstart på dagen! ?? Jag undrar vad det beror på. Inte hört eller sett något om att de ska stänga av varmvattnet. Och hyran är ju betald liksom ?. Hoppas det löst sig till ikväll i alla fall.

Igår fick jag bilderna från bloggträffen av bloggkollegan Linda. De såg härliga ut! Ska visa er ikväll tänkte jag! Gäller att passa på när Carl är iväg och sportar. Igår kväll hade vi en mysig date night här hemma där vi grillade räkor och lax. Mycket gott! Vi kände att vi ätit ute rätt mycket på sistone så det blev en mysig hemmakväll!

Idag blir det en heldag på kontoret med planering av nya kampanjer och lite fix med befintliga. Ha en underbar dag fina ni som läser! Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?