Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klännning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Skjortklänning
Väska
Cardigan
Knytblus
Kofta
Cape
Skjorta
Pullover
Kappa
Kjol
Väska
Kappa
Kavaj
Kavaj
Slipover
Kjol
Kavaj
Blus
Väska
Grå kavaj
Blus
Skjorta
Väst
Ankelboots
Klänning
T-shirt
Linne
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Kappa
Väska
Väska
Linne
Klänning
Klännning
Kappa
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Halsduk
Pullover
T-shirt
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Satinkjol
Klänning
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Klänning
Tröja
Klänning
Jeans
Basker
Skinnkjol
Pälsjacka
Väska
Kavaj
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Slacks
Sneakers
Klänning
Kofta
Byxor
Kavaj
Väska
T-shirt
Kjol
Kostymbyxa
Stickad klänning
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Byxor
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Knytblus
Klänning
T-shirt
Kofta
Bag
Pullover
Kavaj
Kavaj
Linne
Klänning
Väska
Kofta
Knytblus
Byxor
Blus
Blus
Pullover
Slingbacks
Kofta
Vit blus
Väska
Klänning
Kappa
11   105
39   279
44   433
37   410
38   415

Man får göra så

Hej fina ni. Ojoj vilken dag detta har varit! Fullt upp på jobbet och på eftermiddagen satte jag mig hemma och jobbade då jag behövde miljöombyte. Det gick bra faktiskt! Efter jobbet gick jag till salong No+Vello och gjorde tandblekning. Mer om det imorgon! ?

Min After Work blev inställs men jag hann äta en snabb middag med Carl innan han drog iväg på volleybollträning. Sedan gick jag ut på en timmes promenad faktiskt. Älskar att det är ljust länge och även varmt! Det var över tjugo grader när jag gick ut vid sjutiden. Så härligt! Jag hade tänkt fixa och dona en massa ikväll men jag känner mig lite för trött faktiskt så blir nog lite chill i soffan innan läggdags. Man får göra så ibland helt enkelt.

God natt fina ni! ❣️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?