16   125
47   304
2   154
24   247

Man får göra så

Hej fina ni. Ojoj vilken dag detta har varit! Fullt upp på jobbet och på eftermiddagen satte jag mig hemma och jobbade då jag behövde miljöombyte. Det gick bra faktiskt! Efter jobbet gick jag till salong No+Vello och gjorde tandblekning. Mer om det imorgon! ?

Min After Work blev inställs men jag hann äta en snabb middag med Carl innan han drog iväg på volleybollträning. Sedan gick jag ut på en timmes promenad faktiskt. Älskar att det är ljust länge och även varmt! Det var över tjugo grader när jag gick ut vid sjutiden. Så härligt! Jag hade tänkt fixa och dona en massa ikväll men jag känner mig lite för trött faktiskt så blir nog lite chill i soffan innan läggdags. Man får göra så ibland helt enkelt.

God natt fina ni! ❣️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?