46   270
2   139
24   239
26   260

Möhippa i Stockholm med pole dance

God morgon fina. Igår morse tog jag tåget från Uppsala till möhippa i Stockholm! Har inte kunnat skriva så mycket om mitt Stockholmsbesök då jag vet att Sara, som möhippan var för, läser min blogg. Jag åkte direkt till mitt hotell Scandic Anglais och blev så glad att jag kunde checka in redan då på morgonen vid niotiden.

9.45 var det samling med hela möhippagänget. Härliga tjejer!:) Vi överraskade Sara vid Arlanda Express och det var så kul att se hur överraskad hon blev! Sedan åkte vi till ett Escape Room som faktiskt är det roligaste Escape Room jag gjort! Svårt men vi klarade det med två minuters marginal.

Sedan blev det pole dance och jag såg verkligen fram emot att testa det för första gången. Har blivit tipsad av många att testa då de tänkt att träningsformen passar mig. Dock var jag sjukt dålig faktiskt! ? Det var mycket teknik och lite dans och jag insåg att jag är på tok för svag i särskilt armar. Det är såklart mycket teknik också men jag orkade liksom inte, blev helt slut i armarna redan på uppvärmningen hehe.

Nästa aktivitet var chokladprovning och det var riktigt trevligt! Det var som en vinprovning fast med choklad. Vi fick lära oss om både dofter och smaker och olika chokladproducenter, kakao med mera. Sedan blev det lite mellanfest hos en av tjejerna innan middag på Urban Deli. Vi mötte upp Svensexagänget för middag och satt vid två bord. Urban Deli var ett riktigt trevligt ställe ?. Vi fick carpaccio till förrätt, fisk till huvudrätt och sedan Crème brûlée till efterrätt. Mycket gott! Vi var där till strax efter tolv tror jag!:)

Så kul att fira Sara som ska gifta sig med sin Tomas i sommar ?❤️

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Jennifer
  6 juni, 2018 / 19:57

  Så härlig möhippa! Om det är någon läsare här som vill förkovra sig mer och få massa tips och inspiration för sommarens möhippor, spana in den här hemsidan http://www.fixamohippa.se. Tack för en bra blogg, Maria!

  • Maria
   Författare
   6 juni, 2018 / 20:00

   Tack och bra tips, Jennifer ?

Kommentera


Söker du efter något?