Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kjol
Skjorta
Blå klänning
Klänning
Kofta
Kofta
Stövel
Kavaj
Blå knytblus
Väska
Kostymbyxa
Väska
Kappa
Kofta
Basker
Klänning
T-shirt
Jeans
Grön klänning
Satinkjol
Kjol
Slacks
Blus
Satinkjol
Skjorta
Grå kavaj
Cape
Tröja
Kavaj
Skjortklänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Klänning
Byxor
Kavaj
Pullover
Manolo Blahnik
Skjorta
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Body
Klännning
Plisserad kjol
Klänning
Stickad klänning
Tröja
Kofta
Linne
Kavaj
Väska
Plisserad kjol
Boots
T-shirt
Cardigan
Linne
Klänning
Byxor
Kofta
Slipover
Klänning
Ankelboots
Kavaj
T-shirt
Slingbacks
Skjorta
Knytblus
Skjorta
Klänning
Klänning
Slipover vit
Väska
Blus
Kavaj
T-shirt
Tröja
Kappa
Blus
Kappa
Pullover
Kjol
Kappa
Kappa
Skjorta
Kappa
Kofta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Svarta jeans
Klänning
Pullover
Topp
Kofta
Gucciskärp
Väska
Slipover
Cape
Väska
Kofta
Knytblus
Slipover
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Cardigan
Väska
Kofta
Kjol
Byxor
Pullover
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Kappa
Väska
T-shirt
Klänning
Kjol
Linne
Sandaler
Väska
Klänning
Vit blus
T-shirt
Klännning
Klänning
Väska
Kjol
Kjol
Linne med spets
T-shirt
Kavaj
Sneakers
Knytblus
T-shirt
Väst
Klänning
Pälsjacka
Skinnkjol
Klänning
Skjorta
Stickad klänning
Väska
Slipover
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Rosa kostymbyxor
Blus
Väska
T-shirt
Klänning
Halsduk
Kofta
Väska
Kofta
Bag
Klänning

Möhippa i Stockholm med pole dance

God morgon fina. Igår morse tog jag tåget från Uppsala till möhippa i Stockholm! Har inte kunnat skriva så mycket om mitt Stockholmsbesök då jag vet att Sara, som möhippan var för, läser min blogg. Jag åkte direkt till mitt hotell Scandic Anglais och blev så glad att jag kunde checka in redan då på morgonen vid niotiden.

9.45 var det samling med hela möhippagänget. Härliga tjejer!:) Vi överraskade Sara vid Arlanda Express och det var så kul att se hur överraskad hon blev! Sedan åkte vi till ett Escape Room som faktiskt är det roligaste Escape Room jag gjort! Svårt men vi klarade det med två minuters marginal.

Sedan blev det pole dance och jag såg verkligen fram emot att testa det för första gången. Har blivit tipsad av många att testa då de tänkt att träningsformen passar mig. Dock var jag sjukt dålig faktiskt! ? Det var mycket teknik och lite dans och jag insåg att jag är på tok för svag i särskilt armar. Det är såklart mycket teknik också men jag orkade liksom inte, blev helt slut i armarna redan på uppvärmningen hehe.

Nästa aktivitet var chokladprovning och det var riktigt trevligt! Det var som en vinprovning fast med choklad. Vi fick lära oss om både dofter och smaker och olika chokladproducenter, kakao med mera. Sedan blev det lite mellanfest hos en av tjejerna innan middag på Urban Deli. Vi mötte upp Svensexagänget för middag och satt vid två bord. Urban Deli var ett riktigt trevligt ställe ?. Vi fick carpaccio till förrätt, fisk till huvudrätt och sedan Crème brûlée till efterrätt. Mycket gott! Vi var där till strax efter tolv tror jag!:)

Så kul att fira Sara som ska gifta sig med sin Tomas i sommar ?❤️

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Jennifer
  6 juni, 2018 / 19:57

  Så härlig möhippa! Om det är någon läsare här som vill förkovra sig mer och få massa tips och inspiration för sommarens möhippor, spana in den här hemsidan http://www.fixamohippa.se. Tack för en bra blogg, Maria!

  • Maria
   6 juni, 2018 / 20:00

   Tack och bra tips, Jennifer ?

Kommentera


Looking for Something?