Skönhetssalong i Malmö – No+Vello

Inlägg i samarbete med No+Vello skönhetssalong i Malmö

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er denna fredag. Här är fredagskänslan på topp! Jag har även en rolig nyhet att berätta som jag är jätteglad över. Jag har nämligen fått ett nytt samarbete med en skönhetssalong i Malmö som heter No+Vello! Jag har ju hittat en jättebra frisör och skönhetssalong för spraytan men har saknat att samarbeta med en riktigt bra skönhetssalong med brett utbud av olika skönhetsbehandlingar för hud, tänder med mera!:) Äntligen har jag hittat en!

De är världsledande inom IPL permanent hårborttagning och vitalisering av huden men erbjuder även behandlingar som tandblekning treatment, cellulite reduction, body firming och olika ansiktsbehandlingar. Som ni vet har jag framför allt velat göra tandblekning länge så jag är så glad att ha hittat en samarbetspartner för det och även annat.

Jag har hört mycket gott om No+Vello skönhetssalong i Malmö. Min bloggkollega Anna tipsade mig och jag är riktigt förväntansfull att prova de olika behandlingarna!:). Mer om No+Vello:

* Världens främsta varumärke i sin kategori
* Topp 41, världens bästa franchisetagare i alla kategorier
* No+Vello patenterad teknologi
* Fasta priser för alla behandlingar
* Driver över 1200 salonger över hela världen
* Utför behandlingar till miljontals kunder varje år.
* Sun&Safe från No+Vello – Exklusivt patenterad teknik – Tar bort håret på solad hud under sommaren

No+Vello har även varit snälla och låtit mig ge mina följare få 20% rabatt på behandlingar hos dem från nu och till och med 30 Juni. Det enda ni behöver göra är att nämna Marias blogg när ni gör en bokning av behandling så får ni rabatten. Erbjudandet gäller på alla behandlingar!:) Gå gärna in på No+Vellos hemsida och läs mer om deras olika skönhetsbehandlingar. I Sverige finns dom i Malmö, Lund och Södertälje.

Nu måste jag fortsätta jobba så jag kan komma iväg i tid idag och sedan åka till Stockholm för en härlig weekend! Önskar er alla en fin eftermiddag!

skönhetssalong i malmö

 

Följ:
Share:

Kommentera