Annons: Shoppa min stil

Halsduk
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
T-shirt
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Klänning
Pullover
Slacks
Skjorta
Kjol
Sandaler
Slipover
Slingbacks
T-shirt
Plisserad kjol
Satinkjol
Linne
Väska
Linne
Kavaj
Klänning
Slipover vit
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Klänning
Kjol
Pullover
Stövel
Kofta
Plisserad kjol
Kofta
Sneakers
Pullover
Knytblus
Cardigan
Klänning
Kjol
Skjortklänning
Kjol
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Cardigan
Slipover
Linne med spets
Kavaj
T-shirt
Klänning
Skjorta
Blus
Väska
Stickad klänning
T-shirt
Bag
Klänning
Väska
Slipover
T-shirt
Väska
Blus
Klänning
Svarta jeans
Kjol
Grå kavaj
Väska
Boots
Kjol
T-shirt
Blus
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
Kofta
Grön klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klännning
Klänning
Cape
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Tröja
Knytblus
Kofta
Satinkjol
Slipover
Kofta
Väska
Kofta
Stickad klänning
Klänning
Body
Kappa
Kofta
Byxor
Väska
Byxor
Basker
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Klännning
Tröja
Blå knytblus
Kjol
Kofta
Kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Ankelboots
Kavaj
Väska
Manolo Blahnik
Kavaj
Topp
Väska
Kappa
Skjorta
Pälsjacka
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kofta
Blå klänning
Kavaj
Jeans
Kavaj
Linne
Skjorta
Vit blus
Skjorta
Klänning
Kappa
Byxor
Knytblus
Tröja
Pullover
Väst
Kofta
Blus
Väska
Skjorta
Klänning
Kavaj
Cape
Kavaj
Klänning
T-shirt
Gucciskärp
Kappa
Kappa
Klänning

Min juicediet och stress

Hej fina ni. Åh jag känner mig riktigt stressad den här morgonen. Packar det sista och kommer på en massa saker jag helt glömt. Hoppas jag lyckas få med mig allt ikväll när vi åker. Vi flyger från Köpenhamn och sedan tar vi tåget tillbaka till Malmö på söndag. Ser fram emot en härlig helg! ?

Idag blir det nog en intensiv dag på jobbet igen, får jobba in lunchen och gå lite tidigare för att ta mig till Köpenhamn. Nu ska jag dricka kaffe och bärsmoothie. Mitt juicande går riktigt bra måste jag säga. Slipper stressa på lunchen och sedan undviker jag den där dippen på eftermiddagen. Kommer nog fortsätta med min juicediet på vardagarna om inget särskilt planeras till lunchen.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?