Stress och ölbryggning

Hej fina. Shit vilken intensiv dag detta har varit. Fixat klart det sista med GDPR och  även en stor kampanj vi ska köra nu innan sommaren. Riktigt mycket att fixa men skönt att kunna bocka av såklart. Fick skippa en massa grejer jag egentligen tänkt göra på lunchen och efter jobbet Det blir så ibland. Nu är jag hemma en snabbis innan jag ska gå ner till konferensrummet här för årsstämma med bostadsföreningen. Carl är med i styrelsen så han är redan där och förbereder. Jag hoppas att de kommit ihåg att fixa glutenfri mat till mig annars lär jag sitta med kurrande mage under hela mötet.

När jag har för mycket att göra och är stressad tappar jag helt kollen på vad jag ska göra typ dagen efter. Idag är en sådan dag och jag var säker på att det var på lördag jag skulle åka till Stockholm men vi åker ju redan imorgon kväll så det blir en hel del att förbereda för det senare ikväll. En gång i tiden började jag packa flera veckor innan en weekend eller resa men den egenskapen har liksom försvunnit.

Marie och Jocke kommer hit sedan ikväll också. Vi ska fixa lite med vår ölbryggningsprocess. Typ tappa upp ölen i flaskor och kapsylera. Trevligt! Dricker ju själv inte öl men kan ändå tycka att det är kul att vara med liksom. Blir ju en social grej också! Nu måste jag sätta lite fart. Ha en fin kväll alla ni som läser!

Följ:
Share:

Kommentera