Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Klänning
Slipover
T-shirt
Klänning
Kavaj
T-shirt
Linne med spets
Väska
Kofta
Klänning
Kappa
Kofta
Slacks
Grön klänning
Kjol
Kappa
Blå klänning
Byxor
Väska
Skjorta
Väska
Cardigan
Kavaj
Skjorta
Klänning
T-shirt
Klännning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Väst
Klänning
Linne
Topp
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
Kofta
Kjol
Skinnkjol
Kavaj
Skjortklänning
Byxor
Kjol
Kofta
Linne
Halsduk
Kofta
Kostymbyxa
Kofta
Kavaj
Sandaler
Manolo Blahnik
Gucciskärp
Blus
Kavaj
Skjorta
Klänning
Slipover vit
Ankelboots
Klänning
Svarta jeans
Satinkjol
Byxor
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Blus
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Plisserad kjol
Knytblus
Rosa kostymbyxor
Väska
Body
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Pullover
Satinkjol
Klänning
Tröja
Cardigan
Tröja
Klänning
Väska
Sneakers
Klänning
Skjorta
Stövel
Väska
Klänning
Cape
Stickad klänning
Klänning
Blus
Väska
Klänning
Slipover
Pälsjacka
Väska
Blus
Jeans
T-shirt
Väska
Kappa
Kjol
Pullover
Kappa
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Cape
Vit blus
Kjol
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Blå knytblus
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kjol
T-shirt
T-shirt
Tröja
Kappa
Kjol
Slipover
Väska
Väska
Boots
Pullover
Klänning
Kofta
Bag
Kofta
T-shirt
Kofta
Slipover
T-shirt
Basker
Väska
Skjorta
Linne
Plisserad kjol
Klännning
Kofta
Knytblus
Klänning
Kjol
Grå kavaj
Klänning
T-shirt

Mina favoriter

Hej fina. Jag har installerat ett roligt plugin på min blogg som heter Shopr där jag enkelt kan dela med mig av mina favoritprodukter. Ni som vill shoppa min look (inte alla läsare som har samma stil som jag men för er som inspireras) kan gå in och kika på fliken Favoritprodukter överst på bloggen då och då för att hitta länkar till kläder, väskor med mera som jag använder. Riktigt rolig funktion och jag tackat min fina vän och favoritbloggare Anna som tipsade.

Nu har jag precis druckit en nyttig grön smoothie till lunch. Valde en med frukt, bär, grönkål med mera. Fick även med mig min kollega Anders som gick all in och tog en med spirulina (alger). Kul att kunna inspirera :D.

Nu back to work. Mer om förmiddagens webinarium senare…

 

favoritprodukter

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?