16   125
47   304
2   154
24   247

Mina favoriter

Hej fina. Jag har installerat ett roligt plugin på min blogg som heter Shopr där jag enkelt kan dela med mig av mina favoritprodukter. Ni som vill shoppa min look (inte alla läsare som har samma stil som jag men för er som inspireras) kan gå in och kika på fliken Favoritprodukter överst på bloggen då och då för att hitta länkar till kläder, väskor med mera som jag använder. Riktigt rolig funktion och jag tackat min fina vän och favoritbloggare Anna som tipsade.

Nu har jag precis druckit en nyttig grön smoothie till lunch. Valde en med frukt, bär, grönkål med mera. Fick även med mig min kollega Anders som gick all in och tog en med spirulina (alger). Kul att kunna inspirera :D.

Nu back to work. Mer om förmiddagens webinarium senare…

 

favoritprodukter

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?