Annons: Shoppa min stil

Byxor
Kavaj
Bag
Linne
Kofta
Kavaj
Kavaj
Blus
Kavaj
Klänning
Grå kavaj
T-shirt
T-shirt
Byxor
Kappa
Kavaj
Linne
Klänning
Klännning
Väst
Kappa
Skjorta
Slingbacks
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Vit blus
Kjol
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
T-shirt
Jeans
Cardigan
Slipover
Byxor
Slacks
Skjorta
Pullover
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Väska
Sneakers
Pullover
Knytblus
Kappa
Pälsjacka
Kavaj
T-shirt
Väska
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kjol
Kostymbyxa
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Blus
Ankelboots
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Kappa
Skjorta
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Väska
Blus
Satinkjol
Väska
Kappa
Knytblus
Halsduk
Pullover
Kavaj
Väska
Linne
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Basker
Skjorta
Tröja
Klännning
Kofta
Kappa
Väska
17   183
33   356
36   393
54   435
44   524

Mina favoriter

Hej fina. Jag har installerat ett roligt plugin på min blogg som heter Shopr där jag enkelt kan dela med mig av mina favoritprodukter. Ni som vill shoppa min look (inte alla läsare som har samma stil som jag men för er som inspireras) kan gå in och kika på fliken Favoritprodukter överst på bloggen då och då för att hitta länkar till kläder, väskor med mera som jag använder. Riktigt rolig funktion och jag tackat min fina vän och favoritbloggare Anna som tipsade.

Nu har jag precis druckit en nyttig grön smoothie till lunch. Valde en med frukt, bär, grönkål med mera. Fick även med mig min kollega Anders som gick all in och tog en med spirulina (alger). Kul att kunna inspirera :D.

Nu back to work. Mer om förmiddagens webinarium senare…

 

favoritprodukter

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?